požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

STA
STA
0 05.12.2021 17:30:34

Rangnick debitiral z zmago

Reuters
Nemec Ralf Rangngnick, novi trener nogometašev Manchester Uniteda, je debitiral z zmago. Njegova ekipa je v 15. krogu angleške lige na domačem igrišču z 1:0 premagala Crystal Palace in po odhodu Oleja Gunnarja Solskjaerja nadaljevala niz pozitivnih rezultatov.

United v sami igri sicer ni blestel, čeprav je začel obetavno, pa je bil v nadaljevanju manj prepričljiv. Alex Telles je s prostega strela v drugem polčasu zadel prečko, a lepšo priložnost so zapravili gosti. Za zgrešeno priložnost so bili kaznovani v 77. minuti, ko je v času enakovredne igre s strelom z 18 metrov v polno zadel Brazilec Fred.

Tottenham je brez večjih težav s 3:0 premagal po novem spet zadnjeuvrščeni Norwich. Lucas Moura je zadel že v deseti minuti, v 67. minuti je vodstvo povišal Davinson Sanchez, deset minut pozneje pa je bil natančen še Heung-Min Son. Londončani so z novimi točkami prebili na peto mesto prvenstvene razpredelnice, Manchester United je šesti.



Leeds in Brentford sta se razšla z neodločenim izidom 2:2, na koncu pa so lahko bolj zadovoljni domači, ki so izenačili in postavili končni izid v peti minuti sodnikovega podaljška, ko je gol dosegel Patrick Bamford.

Ob 17.30 uri se bo začela še tekma med Aston Villo in Leicestrom.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike