alenka-gotar Svet24.si

Kako znani Slovenci okrasijo svoj dom?

skilyr hicks Svet24.si

Umrla 23-letnica, ki je pred letih nastopila na ...

maša2 Svet24.si

Kako ste pomagali Maši: »Želim si, da bi ljudje...

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

Alfi Nipič Odkrito.si

EKSKLUZIVNO: Alfi Nipič: "Tega ne privoščim ...

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

nu
nu
1 25.11.2021 08:52:26

Maribor v TEŽAVAH!? Bodo vijoličasti ob koncu sezone ostali brez ENEGA NAJPOMEMBNEJŠIH!?

Grega Wernig
To bi bil velik udarec za Maribor.

Robert Voloder je v tej sezoni eden najpomembnejših nogometašev Maribora. Mladi branilec, ki ga je pred začetkom letošnje sezone nemški prvoligaš Köln za eno sezono posodil vijoličastim, je ob Ažbetu Jugu edini, ki je v državnem prvenstvu doslej odigral čisto vse minute v državnem prvenstvu. Zaigral je na 17 tekmah, na igrišču prebil 1530 minut in zabil en zadetek. 

V pogovoru za Sportske Novosti je Robert Voloder razložil, kako je prišlo do prihoda v Ljudski vrt, kjer naj bi predvidoma ostal do konca sezone, toda Maribor ima možnost mladega nemškega reprezentanta tudi odkupiti. A Voloderjeve besede o njegovi prihodnosti so dodobra zaskrbele mariborske navijače, ki seveda upajo, da bo osrednji branilec pod Kalvarijo ostal vrsto let.

robert voloder
nkmaribor.com
"Do konca sezone ostajam v Mariboru, potem je vse odprto," je za Sportske Novosti dejal Voloder in s to izjavo zaskrbel navijače. "V Kölnu sem treniral malce s prvo, malce z drugo ekipo, toda dobil sem korono in nekaj časa sem počival. Potem sem bil v drugi ekipi, toda to zame ni bila najboljša situacija. Prišli smo do zaključka, da bi bilo bolj pametno oditi nekam na posojo. Mislil sem, da bom v Mariboru zgolj dobil prve izkušnje kot profesionalec, a se je zgodilo, da sem takoj postal standarden. Na to nisem upal niti pomisliti, to ni bilo v načrtu. Še nikoli nisem bil na klopi, srečen sem, ker sem zbral vseh 17 nastopov do zdaj," pa je spregovoril o svoji dozdajšnji poti pri vijoličastih. 

Članki iz rubrike