Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
48 20.10.2021 09:06:11

Kaj pa to?! ZAHOVIĆ spregovoril o Griezmannovem prekršku in grdo ZBODEL OLIMPIJO?!

Martin Metelko
Zlatko Zahović je bil gost studia lige prvakov.

Nekdanji športni direktor Maribora in najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance je bil gost studia lige prvakov na eni od slovenskih komercialnih televizij, kjer je med drugim po izjemno razburljivi tekmi Atletica in Liverpoola spregovoril tudi o prekršku Griezmanna, po katerem je bil Francoz izključen že na začetku drugega polčasa. 

"Tu je težko karkoli povedat sodniku, takšna so pravila. Vendar je težava vseh nogometnih pravil v zadnjih petih, šestih letih ta, da jih pišejo ljudje, ki niso iz nogometa. Da se glavne akterje ne vpraša nič. Če bi v tem primeru vprašali vse nogometne delavce, bi rekli, da ni bil rdeči karton, ker je šlo za nesrečni slučaj. A pravila so takšna kot so," je razložil Zahović in dodal, da velikokrat pride do zmede v primeru kakšnega igranja z roko in podobno.

Pri tem je komentator tekme opozoril na dogodek, ko je bil na tekmi Maribora s Krškim izključen Marcos Tavares, ker si je na golovi črti ščitil obraz z roko. "Sodnik mi je rekel, da se je naredil večjega in da bi se moral ščititi drugače," je še dodal komentator Tomaž Lukač.

Zlatko Zahović pa je celotni dogodek komentiral z besedami: "Slovenski nogomet ima druge težave. Tam je enosmerni promet. Zeleni promet."

Članki iz rubrike