favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 25.09.2021 19:27:31

V Mariboru še IŠČEJO NOVEGA TRENERJA, eden glavnih igralcev pa pravi: Občutijo se POSLEDICE!

Grega Wernig
Nogometaši Maribora preživljajo težko obdobje, uprava kluba še vedno ni imenovala naslednika Simona Rožmana, zato pa je začasni trener Radovan Karanović že vpisal prvo zmago.
V četrtek je padlo Celje, omenjeni uspeh pa je bil izjemnega pomena. “Ta zmaga nam je veliko pomenila glede samozavesti. Dobro smo začeli tekmo, prevladovali na igrišču, pravočasno dosegli zadetke in zasluženo osvojili dragocene tri točke, ki imajo velik pomen. Občutil se je pritisk, kar je tudi razumljivo. Vendarle smo mi Maribor, stremimo k najvišjim ciljem in ni prijetno, ko ni uspehov. Nismo igrali slabo na prejšnjih tekmah, ampak rezultatsko se nam nikakor ni izšlo. Toda verjeli smo vase, zaupnico nam je namenil strokovni štab, športni direktor, vsi ljudje v klubu. Občutili smo njihovo podporo in dosegli namen,” je za klubsko spletno stran povedal Ognjen Mudrinski, ki se je v štajerskem derbiju veselil prvenca v vijoličastem dresu.


Poleg zmage je bil prav zadetek zanj še kako dobrodošel, in pri tem se ne želi ustaviti. “Seveda ena zmaga še ne pomeni ničesar, vendar verjamem, da bomo nadaljevali z dobrimi igrami. Časa do naslednje tekme ni veliko, najbolj pomemben je bil odmor po fizično naporni tekmi, ki pa je hkrati prinesla tudi doočeno mero čustvene izpraznitve. Tako dolgo obdobje brez zmage pušča posledice tudi na psihi igralcev. Ne dvomimo, da nas bo strokovni štab ustrezno pripravil. Misli smo takoj preusmerili k tekmi z Domžalami in storili bomo vse, da ostanemo v ritmu zbiranja točk,” je zaključil Mudrinski.

Članki iz rubrike