Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 25.09.2021 14:47:15

TOLE je Ibrahimović po vrnitvi v Milan najprej VPRAŠAL v slačilnici; odziv soigralcev pa ga je VRGEL NA RIT!

Profimedia
TOLE je bilo prvo vprašanje, ki ga je po vrnitvi k Milanu Ibrahimović postavil v SLAČILNICI. Odgovor ga je VRGEL NA RIT!

Zlatan Ibrahimović je italijanskim medijem razkril, kaj je bila prva stvar, ki jo je v slačilnici vprašal po lanski vrnitvi v Milan.

Švedski napadalec je zaradi težav z ahilovo tetivo trenutno na stranskem tiru, toda Stefano Pioli upa, da bo naslednji teden na tekmi lige prvakov z Atleticom že lahko računal nanj. Zato je pa Ibrahimović zdaj povedal, kaj se je zgodilo ob njegovem prihodu v klub januarja lani. "Ko sem prišel, sem v slačilnici vprašal, kdo izmed soigralcev je že igral v ligi prvakov. Samo dva sta dvignila roko, mislil sem, da gre za potegavščino," se je v bližnjo preteklost vrnil Šved, nato pa pristavil: "Cilj v prejšnji sezoni je bil osvojitev lige Europa in domačega prvenstva. Nisem bil uspešen, a smo bili blizu, osvojili smo drugo mesto. Ne zgolj zaradi mene, vsi smo opravili odlično delo. Soigralci, tudi mladi in neizkušeni, zelo dobro razumejo, kaj je potrebno, da prideš tja, kamor smo mi prišli maja, a hkrati tudi to, da nam je zmanjkalo tistega nekaj, da bi slavili. Trdo delamo na tem."

Članki iz rubrike