900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 25.09.2021 08:15:37

Poleti je prišel kot VELIKA OKREPITEV bivšega prvaka, zdaj pa preživlja PRAVO KALVARIJO! Kaj se dogaja?!

ALESFEVZER.COM
Verjetno se marsikdo še vedno spomni trka Mustafe Nukića in Adnana Golubovića na srečanju petega kroga med Olimpijo in Koprom v Stožicah.

Takrat je nekaj minut pred koncem prvega polčasa prišlo do bližnjega srečanja omenjenih igralcev, ki se sprva sploh ni zdel tako hud, kakor se je pozneje izkazalo. Koprski vratar je obležal na tleh, očitno pa je bilo, da trpi hude bolečine.


Prva diagnoza je bila, da je dobil močan udarec v jetra, zaradi česar je moral na 'bolniško', ko je oteklina izginila, pa so pregledi pokazali, da je bilo poškodovano tudi rebro. Dober mesec po nesrečnem dogodku Golubović še vedno ne trenira s soigralci. "Na koncu se je izkazalo, da imam poškodkovano rebro, česar se ob prvem slikanju ni videlo, tako da se je vse skupaj kar zavleklo, glede na to, da smo mislili, da ni nič hujšega. Zdaj je tako, da sem se malo že začel metati," je kolegom iz tiskane izdaje Ekipe SN povedal 26-letni čuvaj mreže, nato pa nadaljeval: "Nisem se še priključil ekipi, pričakujem pa, da bom v ponedeljek končno začel delati na polno."

Bolečin ne čuti več, čeprav so mu v prvih dneh po poškodbi te kar konkretno grenile življenje. "Bolečine so bile res hude, prva dva tedna sem imel težave že s spanjem, sploh se nisem mogel obrniti v postelji. Sem bil pa miren, poškodbe so sestavni del športa, potrebno je biti močen, te stvari sprejeti in iti preko njih," je kljub neugodni poškodbi optimističen ostal Adnan Golubović in razložil, da so se stvari počasi vrnile v normalo. "Zdaj sem okej, nimam bolečin, samo delati moram, da se vrnem na prejšnjo raven. Sem pa med poškodbo ves čas migal, delal sem, kar sem lahko, zato sem prepričan, da zaradi poškodbe nisem veliko izgubil. Zdaj je pomembno, da dobim še občutek, vendar s tem ne bi smelo biti večjih težav. Po reprezentančnem premoru bi že moral biti stoodstoten," je zaključil Adnan Golubović.

Članki iz rubrike