kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 24.09.2021 18:33:22

Novi trener CELJA Simon Sešlar POŠTENO PRIZNAL: Lagal bi, če bi rekel, da nisem ...

nkcelje.si
Celje ima novega trenerja, to je Simon Sešlar.

"Občutki ob prihodu na klop Celja so zagotovo zelo lepi. Lagal bi, če bi rekel, da nisem komaj čakal na to priložnost, saj je Celje moj klub, sredina v kateri sem odrasel in na katero imam zelo lepe spomine. Ponosen sem, da sem tukaj in s strokovnim štabom bomo naredili vse, da bomo čim hitreje zabeležili čim več dobrih rezultatov," je ob predstavitvi za klubsko spletno stran dejal Simon Sešlar, ki ne bo potreboval veliko časa za adaptacijo, saj je doslej opravljal funkcijo trenerja mladinske ekipe grofov.

"Kot trener mladinske selekcije sem bil venomer v tesnem stiku s člansko ekipo, zato sama tranzicija in spoznavanje ne bosta zahtevala veliko časa. To je pomembna okoliščina, ki mislim, da bo veliko pomenila v kratkoročnem vidiku," pravi nogometaš, ki je nekoč nosil tudi dres Celja in zanimivo zabil prvi gol na novem celjskem stadionu.

"Prvih deset krogov je bilo takšnih, karkšni so bili. Niso se zgodile zgolj slabe stvari, veliko je bilo tudi nesreče, ki je na koncu pomenila manjko točk, ki bi v nasprotnem primeru na lestvici pokazale drugačno sliko. Klub se lahko pohvali z izjemno urejenostjo, hkrati ima odlično podporo vodstva, posledično pa je razumljivo, da so cilji temu primerno visoki. Čim prej se moramo vrniti na prava pota, nanizati nekaj dobrih rezultatov, je pa res, da ne bo lahko, saj je konkurenca v ligi izjemno močna," je še povedal Sešlar.

In zaključil: "V prvi vrsti si želim, da bi ekipa v vseh fazah delovala veliko bolj kompaktno, predvsem pa z večjo mero samozavesti. Cilj je, da skozi samo igro fantov navijači prepoznajo, koliko je vsem, ki oblečejo celjski dres, mar do grba in navijačev, ki jih bodrijo s tribun. Na vsaki tekmi bodo igralci od sebe dali svoje zadnje atome moči."

Značke: simon-sešlar, celje

Članki iz rubrike