Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 24.09.2021 13:56:27

TUDI CELJE ZAMENJALO TRENERJA: Šalja je že bivši, namesto njega bo na klopi sedel ...

Grega Wernig
Poraz v Ljudskem vrtu je odnesel Agrona Šaljo.

Že v današnji tiskani izdaji Ekipe SN smo napovedali, da Agron Šalja najverjetneje ne bo preživel še šestega poraza na desetih tekmah v novi sezoni slovenskega državnega prvenstva. Celjani so pred začetkom sezone glasno napovedovali boj za naslov prvaka, od katerega so v tem trenutku precej oddaljeni, zato so se pričakovano odločili, da po porazu v Ljudskem vrtu na štajerskem derbiju posežejo po zamenjavi na trenerski klopi. 

Agron Šalja je sicer danes dopoldan še vodil regeneracijski trening Celja, po njem pa mu je vodstvo grofov sporočilo, da se je odločilo za trenersko zamenjavo. Šalja se tako po petih mesecih na celjski klopi poslavlja od tega slovenskega prvoligaša, s katerim se mu je v prejšnji sezoni ob odličnem zaključku uspelo obdržati v elitni konkurenci. S Celjani je zaigral tudi v finalu pokalnega tekmovanja, kjer je moral priznati premoč Olimpiji.

V novi sezoni so celjske ambicije precej narasle, ruski investitorji so samo za odškodnine novih okrepitev namenili skorajda milijon evrov, posledično je Celje postalo eden glavnih favoritov za naslov državnega prvaka. Šest porazov na prvih desetih tekmah, zgolj 10 osvojenih točk in vsega sedmo mesto na lestvici je bilo pač premalo, da bi Šalja lahko obdržal svojo službo.

349-5-seslar
Znano je že tudi, kdo bo v ponedeljek na tekmi s Taborom vodil grofe, to bo dozdajšnji trener mladincev Celja, nekoč odlični nogometaš Simon Sešlar. Slednji je sklenil dogovor za vodenje celjskega moštva do novega leta, z možnostjo podaljšanja pogodbe tudi naprej. Jasno, odvisno od rezultatov, ki jih bo beležil na celjski klopi. 

Članki iz rubrike