900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
12 20.09.2021 10:47:06

Maribor TAKOJ UKREPAL z vso silo! To je HUDA KAZEN ZA SREDINEC navijačem: Od vseh se pričakuje, da ...

alesfevzer.com
Mariborčani so se odzvali na neprimerno potezo.

V Mariboru vlada ogromen kaos. Po celotni sagi s trenerjem Simonom Rožmanom, ki naj bi bil zelo blizu odhoda iz Maribora, se je vijoličastim zgodil nov poraz pred domačimi navijači. V nedeljo zvečer so klonili proti Muri (1:2), za veliko nejevolje pa je poskrbel Andrej Kotnik. 

Ta je namreč s svojim prihodom na zelenico sprožil val ogorčenja navijačev Maribora, saj se je med poletnim prestopnim rokom dogovoril za prestop k Olimpiji, ki je nato vendarle padel v vodo. A njegove namere mu privrženci niso oprostili. 'Svinja prodana,' so mu vzklikali navijači, Kotnik pa se je odzval s provociranjem, navijačem naj bi pokazal tudi sredinca. 

Zdaj so iz Maribora sporočili, da so nogometaša za to potezo kaznovali. "Ob odhodu z igrišča pa se je odzval z neprimerno potezo do navijačev na vzhodni tribuni, ki je poteza nedostojna vrednotam vijol’čnega dresa in klubskega grba," so zapisali na spletni strani Maribora, svoj pogled pa je pojasnil tudi športni direktor Maribora Marko Šuler. "V trenutku, v katerem smo, se absolutno od vseh pričakuje, da je pripadnost klubu, navijačem na prvem mestu. Poteza po tekmi proti navijačem je poteza proti klubu. Takšno vedenje je nesprejemljivo, nešportno in neetično ter bo tudi sankcionirano. Po nedopustnem ravnanju se moramo odzvati, Andrej Kotnik je do nadaljnjega v suspenzu, ker nihče, ne igralec ne funkcionar, nikdar ni bil in more biti nad klubom. Kotnik je odstranjen od prve ekipe, sledila bo tudi finančna kazen," je povedal. 

Članki iz rubrike