profimedia-0090086427 Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

Plastika morje Svet24.si

Prvi protiplastični sporazum: Od nafte do ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
5 08.09.2021 11:07:22

V Fazaneriji imajo za vse navijače prav posebno sporočilo in odlično novico pred EVROPSKIMI TEKMAMI!

Martin Metelko
Ta konec tedna se bo nadaljevalo državno prvenstvo.

Po prostem koncu tedna so se Ante Šimundža in njegovi varovanci v začetku tedna vrnili v delovni ritem in začeli priprave na naslednji izziv, ki jih čaka v sobotnem večeru (20.15), ko se bodo pred svojimi navijači pomerili z Olimpijo. Dvoboj je pomemben za obe ekipi, obeta se poslastica in pričakovati je, da bo kulisa v Fazaneriji temu primerna.

Vstopnice za soboško-ljubljanski spopad si je mogoče zagotoviti v predprodaji. Cena karte za glavno tribuno je 10 evrov, za preostale tribune 8 evrov, za otroško vstopnico je treba odšteti 4 evre. Na dan tekme bodo dražje (12, 10, 5), tokrat pa obstaja tudi prav posebna izjema. Oziroma akcija 'Napunimo sever', kjer domujejo Black Gringosi, ki bodo v obračunu z zmaji praznovali 30 let delovanja, s tem namenom pa vstopnica za 'njihovo' tribuno stane zgolj 3 evre. Vstopnice si je danes, jutri in pojutrišnjem od 14. do 20. ure mogoče zagotoviti v Fazaneriji, v petek med 10. in 18. uro v Trgovskem centru BTC in v soboto od 10. do 15. ure pred restavracijo Zvezda.
Seveda pa muraše kmalu čaka tudi nadaljevanje evropske poti, 16. septembra bodo v Ljudskem vrtu z Vitessejem odigrali tekmo 1. kroga skupinskega dela konferenčne lige. Medtem ob sloganu »küpi paket za čarno-bejlo Evropo« že nekaj časa poteka prodaja paketa vstopnic za vse tri preizkušnje pod Kalvarijo, kjer bo 21. oktobra gostoval še Rennes in 25. novembra Tottenham. »Paketi gredo dobro v prodajo, zanimanja je precej. Ne samo v Pomurju. Za zdaj so za nakup paketa odprti sedeži na vzhodni in severni tribuni, kjer bo tudi družinski sektor. Tako kot je veljalo za dozdajšnje evropske preizkušnje, si je tudi paket vstopnic mogoče kupiti na BON21. Veselimo se evropskih dvobojev in prepričani smo, da nam bodo ob strani stali navijači iz vse Slovenije,« sporočajo iz soboškega prvoligaša.

Cena paketa je 70 evrov za odrasle in 35 evrov za otroke do 15. leta ter v družinskem sektorju 60 evrov za odrasle in 30 za otroke. Paketi so na voljo v spletni prodaji, priskrbeti pa si jih je mogoče tudi na že omenjenih prodajnih mestih, kjer poteka predprodaja vstopnic za dvoboj z Olimpijo, pred katerim bo od 18. ure prav tako potekala prodaja paketov za vse tri spektakle v konferenčni ligi. 

Značke: mura, fazanerija

Članki iz rubrike