sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
1 04.09.2021 20:41:57

KEK ODGOVORIL HRVATOM: Nisem nor, da NE BI VEDEL! A oni so že nekajkrat TAKOLE RO.....

Matjažu Keku je po Malti in pred Hrvaško jasno vse.

Na vprašanje naših kolegov iz tiskane izdaje se je slovenski selektor odzval na nekatere precej ponižujoče zapise v hrvaških medijih; prednjačil je hrvaški Sportklub  češ da si Hrvaška proti Slovaški praktično že lahko priigra pot na svetovno prvenstvo, saj potem v Splitu igra proti Sloveniji, kjer bo sigurno in zanesljivo zmagala (več o tem na tej povezavi). Kek se zaveda, da njegova zasedba ob zmagi nad Malto ni blestela, a tudi verjame, da bi Hrvati morali biti bolj previdni. 

"Vem, da boste tudi vi (slovenski mediji, op. p.) razglabljali o odsotnosti bolj kvalitetne igre. In nič ni narobe s tem. Nisem nor, da ne bi videl, da ni bilo v redu in da še marsikaj manjka. Ampak žal je v nogometu tako, da štejejo le točke. Včasih jih ne dobiš, ko si izjemen, mi pa smo jih zdaj dobili, ko nismo bili. In važno je, da jih imamo ter gremo zdaj lahko na poslastico v Split. In verjamem, da tam lahko odigramo povsem drugače in tudi kaj iztržimo," je poudaril. 

In nadaljeval: "Hrvate seveda dobro poznam in že večkrat so takole ropotali v tem slogu, kot ste dejali zdaj. Vemo, kaj se jim je zgodilo v Stožicah, a očitno je na nekaj naslovih spet prisotnega nekaj podcenjevanja. To v športu nikoli ni dobro. Samozavest je v redu in pogosto jim jo lahko zavidamo, podcenjevanja pa nikakor. Bomo videli, kako bo v Splitu," je poudaril v svojem slogu. 

Značke: kek, hrvaška

Članki iz rubrike