stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 24.06.2021 09:54:56

Velik korak naprej v karieri ... Napadalec ZAPUSTIL Muro, odšel v BiH in poskrbel za besede, ki bodo odmevale!

Grega Wernig
Celjska Skalna klet je bila v sredo prizorišče obračuna prvakov, Mura je merila moči z Borcem iz Banjaluke, ki je zmagal z 1:0. Na zelenici nekoliko presenetljivo ni bilo Valentina Vujinovića, ki je bil na preizkušnji, hrvaški Nemec je medtem dobil nove delodajalce.

Slovenski prvaki so merili moči z Borcem iz Banjaluke in izgubili z 0:1. Na prejšnji pripravljalni tekmi z Dinamom je trener Ante Šimundža preizkusil tudi hrvaškega Nemca Valentina Vujinovića. Ta je po besedah trenerja pustil dober vtis, pričakoval pa ga je tudi na tekmi z Borcem. Toda ...

Vujinovića na tekmi sploh ni bilo, kar je mnoge močno presenetilo. Razlog se skriva v dejstvu, da si je našel nov klub, po njegovem mnenju je s tem naredil velik korak naprej. Odpravil se je v Široki Brijeg, kjer je podpisal pogodbo s tamkajšnjim članom premijer lige BiH, ki je zadnje prvenstvo končal na četrtem mestu na lestvici. "Podpis pogodbe s Širokim Brijegom je velik korak naprej v moji karieri. Prišel sem poln motiva in želje pokazati svojo kakovost ter z goli pomagat novi ekipi. V Hercegovini imam veliko sorodnikov, zgodovina kluba zame ni neznanka. Verjamem v uspešno sezono," je ob predstavitvi povedal nesojeni muraš.

Značke: vujinović, mura

Članki iz rubrike