aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

fokača, focaccia Odkrito.si

RECEPT: Fokača malo drugače

werner Odkrito.si

WERNER: »Sram vas je lahko«

Robert Balantič
Robert Balantič
0 24.06.2021 08:19:27

VELIKA AFERA v slovenskem nogometu - s PONAREJENIMI TESTI do ključne zmage!? TO BI SPREMENILO VSE!

Bilo je 5. junija v zadnjem krogu 3. SNL – vzhod, ko so nogometaši Rogaške v Športnem parku v Slovenski Bistrici v čudovitem ozračju pred tisoč gledalci z 2:1 ugnali gostitelje in si zagotovili drugoligaško vstopnico, ampak na uspeh ekipe iz zdraviliškega mesta je padla senca dvoma.

Končnica prvenstva v vzhodni skupini tretjeligašev je postregla s srhljivko, o potniku v 2. SNL je odločala zadnja tekma vodilnih ekip na lestvici, ki je za ta kakovostni razred tekmovanja izzvala zelo veliko zanimanja, v Športnem parku v Slovenski Bistrici se je zbralo okrog tisoč gledalcev. Gostitelji so za želeni dosežek potrebovali točko, gostje ves izkupiček, dramatičen spopad pa je po preobratu pripadel nogometašem Rogaške. S svojimi navijači so uspeh evforično proslavili, nakar je sledil še spektakularen sprejem ob vrnitvi ekipe domov, toda medtem še vedno traja 'tretji polčas' omenjenega dvoboja.

Bistričani so namreč v klub iz zdraviliškega mesta usmerili hude očitke oziroma obtožbe, »da je bilo v ekipi večje število igralcev, ki so predložili ponarejena uradna potrdila o negativnem izvidu testiranja na covid-19«. Potemtakem naj bi izigrali protokol NZS, ki je veljal v času epidemije, zato so se Bistričani pritožili in zahtevajo, da se tekma registrira z izidom 3:0 v njihovo korist. Vendar vodja tekmovanja Domen Majcen, ki prihaja iz MNZ Maribor, pritožbi ni ugodil, ampak v Slovenski Bistrici se s tem nočejo sprijazniti. Naredili so naslednji korak, najeli so odvetniško pisarno in se obrnili tudi na ...

CELOTNA ZGODBA SAMO V ČETRTKOVI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TEJ POVEZAVI.  

Članki iz rubrike