Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 08.06.2021 17:30:55

To bi bila PRAVA BOMBA: Olimpija za trenerja želi nekoč IZJEMNEGA NOGOMETAŠA, zdaj SLAVNEGA TRENERJA

alesfevzer.com
Kdo bo novi trener Olimpije?

Goran Stanković je končal svojo epizodo pri Olimpiji, v novo sezono bodo zeleno-beli krenili z novim trenerjem. Poraja se vprašanje, kdo bo, v javnosti se operira s številnimi imeni, eno pa je še posebej zanimivo. 

Po poročanju nekaterih srbskih in tudi slovenskih medijev naj bi bil eden izmed kandidatov za prevzem mesta glavnega trenerja kar - Savo Milošević. Da, tisti Savo Milošević, ki je bil svojčas odličen napadalec (Sloveniji je v dresu Jugoslavije na evropskem prvenstvu leta 2000 zabil dva zadetka) in je gole dosegal v Angliji (Aston Villa), Španiji (Zaragoza, Espanyol, Celta, Osasuna), Italiji (Parma) in Rusiji (Rubin Kazan), nato pa je dokaj uspešno vodil tudi beograjski Partizan, kjer je najprej blestel kot 'mulc'. 

milosevic
Savo Milošević
vszi
Vseeno se zdi, da Milošević ni najbolj realna opcija, navsezadnje gre za priznanega strokovnjaka, ki bi zagotovo želel dokaj visoko plačo, hkrati pa zahteval tudi zelo konkurenčno ekipo, kar v prevodu pomeni, da bi si želel v klub pripeljati nekaj odličnih okrepitev, ki zagotovo ne bi bile poceni. A kdo ve, Olimpija je v preteklosti že znala presenetiti z nekaj zvenečimi trenerji, navsezadnje je v eri Milana Mandarića na klopi zmajev sedel nekdanji trener Partizana Marko Nikolić, pa tudi denimo slavni Igor Bišćan ... 

Članki iz rubrike