atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 08.06.2021 12:16:04

Zanimivo 'OPOZORILO' Anteja Šimundže svojim nogometašem: Jaz sem prvi, ki vem, kako je, če ...

alesfevzer.com
Ante Šimundža in njegovi varovanci so postali bivši dopustniki. Po dveh tednih oddiha so se najprej zbrali na tradicionalni večerji, naslednji dan je sledil prvi trening.

Mura bo med poletnimi pripravami v novi vlogi, takšni kakršni v zgodovini kluba šeni bila. V vlogi aktualnega državnega prvaka, v vlogi kluba, ki bo v središču pozornosti in ki bo ne nazadnje igral tudi v kvalifikacijah za ligo prvakov. 

"Lani smo bili pokalni zmagovalci in že to je bila manjša sprememba, letos pa smo prvaki in status je drugačen, ampak smernice ostajajo nespremenjene. Oziroma morata biti zaradi položaja, ki smo si ga zagotovili, želja po napredovanju in ambicioznost še večja, še bolj izražena. Vem, da se morda sliši čudno, ampak kot na dlani je, da moramo v miselnosti in dojemanju tega, kar počnemo, narediti še korak naprej. In nikakor nočem, da bi bila zgolj floskula, da moramo odslej delati še bolj zagnano; če o tem samo govoriš, imaš hitro težavo. Tega se moramo zavedati in vse to v praksi tudi udejanjiti. Tako je treba delovati. Fantje imajo od prvega dne treningov takšno sporočilo, to je bila tema nagovora pred začetkom priprav. To je vodilo, ki mu moramo slediti, pri katerem moramo vztrajati. Jaz sem prvi, ki vem, kako je, če pri tem popustiš," je povedal trener Ante Šimundža. 

Značke: ante-šimundža, mura

Članki iz rubrike