Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 08.06.2021 10:07:44

BOMBA iz Maribora! NOVA OKREPITEV v Ljudskem vrtu, ime pa VELIKO PRESENEČENJE!

Grega Wernig
Maribor je predstavil novega igralca.

Maribora nadaljuje s sestavljanjem igralskega mozaika, po dveh igralcih so se zdaj za sodelovanje dogovorili z vratarjem. Po dveh Slovencih v Ljudski vrt Nizozemec. Menno Bergsen (21 let, 185 cm), nazadnje član slovaškega prvoligaša Trenčina, sicer produkt nogometne šole Sparte iz Rotterdama, je podpisal 2–letno pogodbo in se že pridružil moštvu.


"Po izteku pogodb smo ostali brez Jasmina Handanovića in Kenana Pirića, tako da smo se morali odzvati. Vrzel, ki je nastala na vratarskih položajih, smo želeli nadomestiti s kvaliteto. Ponudila se je dobra priložnost pripeljati vratarja, ki izhaja iz nizozemske vratarske šole. Po vseh upoštevanih merilih je naš izbor Menno Bergsen, mlad, nadarjen in hkrati zelo ambiciozen vratar. Po oceni kadra in presoji celotnega strokovnega štaba smo želeli okrepiti vsako linijo moštva. Menno ima, kar smo iskali in se v Mariboru lahko bori za mesto med vratnicama," je za uradno spletno stran Maribora dejal Marko Šuler.

Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, FC Eindhoven, Trenčin in - Maribor. Menno Bergsen o razlogih, da bo njegova druga postaja izven domovine v mestu ob Dravi: "Po šestih, sedmih letih pri mlajših selekcijah Sparte sem se preselil v drugo nizozemsko ligo, k Dordrechtu in FC Eindhovnu, zadnje leto in pol pa sem preživel na Slovaškem. Ko sem po koncu sodelovanja s Trenčinom dobil ponudbo Maribora, zame ni bilo dileme. Hitro smo se dogovorili in z veseljem začenjam nov izziv."

Značke: bergsen, maribor

Članki iz rubrike