volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 08.06.2021 08:23:12

Tektonski premiki! Prvoligaš se bo zahvalil ŠESTIM, odhaja tudi legenda SLOVENSKE LIGE!

m24.si
Potem ko so si Koprčani po dodatnih kvalifikacijah zagotovili prvoligaški status tudi za prihodnjo sezono, je bilo bolj ali manj jasno, da se bodo v igralski zasedbi zgodile kar korenite spremembe.

Na Bonifiki ne skrivajo, da želijo v prihodnje imeti mlajši ter hitrejši kader, in s tem namenom so odgovorni povlekli prve poteze. Kanarčki so se za sodelovanje zahvalili šestim igralcem, med njimi je tudi Dare Vršič. Izkušenemu vezistu bo 30. junija potekla pogodba in nove mu Primorci ne bodo ponudili, kar velja tudi za Darka Mišića in Gorana Jozinovića. Prav tako nekdanji igralci rumeno-modrih so, ali bodo to postali zelo kmalu, še Ivan Vargić, Marko Pejić in Stefan Stevanović. Vsi trije imajo sklenjene še enoletne pogodbe, a je v njih tudi aneks, da lahko klub predčasno prekine sodelovanje.

S tem seznam odhodov bržčas še ni zaključen, vse bolj pa se ohlaja zgodba z nemškimi vlagatelji. Vse kaže, da z njihovim prihodom na Obalo ne bo nič, in Koprčani so že začeli iskati nove rešitve, iščejo pa jo tudi na trenerski klopi. Kot smo poročali, se Nedžad Okčić vrača na čelo klubske akademije, njegov naslednik pa naj bi bil znan v najkrajšem možnem času.

vrsic mm
Martin Metelko

Značke: vršič, koper

Članki iz rubrike