podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
6 14.05.2021 08:33:07

Šel sem na pokopališče k očetu, ko sem videl, da je tvoj oče ... Zahović Mitroviću v intervjuju, ki bo ZATRESEL Slovenijo!

Martin Metelko
Zgodilo se je težko pričakovano soočenje, iz oči v oči sta se srečala novinar Ekipe SN Dejan Mitrović in nekdanji športni direktor Maribora Zlatko Zahović.

Več kot tri leta po aferi, ki je pošteno razburkala slovensko nogometno in športno javnost, je prišlo do ponovnega srečanja glavnih akterjev. Spomnimo: na tiskovni konferenci po tekmi med Mariborom in Krškim je Zlatko Zahović povsem izgubil živce. Njegova reakcija na povsem korektna vprašanja Dejana Mitrovića je obkrožila Slovenijo, med drugim se je dotaknil osebne tragedije novinarja Ekipe SN.

O tistih besedah je bilo napisanega in povedanega že ogromno, zdaj sta končno vse razčistila. Več kot peturni pogovor je postregel s številnimi odgovori, Zlatko Zahović se je iskreno opravičil in pojasnil ozadje zgodbe. Jasno je, da je naredil napako, kar je priznal tudi sam. Zakaj je to naredil? Kaj se je dogajalo v tistih trenutkih? Mu je (bilo) žal?



"Kaj je življenje, to je noro … Šel sem na pokopališče k očetu, ko sem videl, da je tvoj oče pokopan praktično nasproti mojega. In ravno v tistem trenutku sem videl, da na grobu tvojega očeta neka mladenka prižiga svečo, najverjetneje je bila tvoja sestra," je v velikem intervjuju na to temo med drugim spregovoril Zahović in nadaljeval ...

A v peturnem intervjuju, ki si ga boste lahko prebrali samo v sobotni tiskani izdaji Ekipe SN, ki bo na voljo tudi na TEJ POVEZAVI, si boste lahko prebrali še precej več. Med drugim tudi o koncu sodelovanja z velikim gospodom Darkom Milaničem, krizi Maribora, (ne)primernem kadrovanju vijoličastih, aktualnem trenerju Simonu Rožmanu, svojem naslednik Oliverju Bogatinovu, aktualnem športnem direktorju Marku Šulerju in še mnogo več ...

Članki iz rubrike