mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 13.05.2021 16:37:39

KATALONCI dobili zeleno luč! Pred vrati CAMP NOUA veliki prijatelj LIONELA MESSIJA!

Profimedia
Strinjal se je z znižanjem plače.

Za Barcelono so turbulentni dnevi, ki bi lahko močno spremenili izgled katalonskega ponosa v prihodnji sezoni. Remi z Levantejem je zatresel tudi trenerski stolček Ronalda Koemana, v kratkoročni prihodnosti pa bodo v klubu osredotočeni predvsem na krčenje stroškov, s čimer želijo pokriti velikanske izgube iz prejšnjih sezon. Skladno s tem bo najbrž začrtan tudi prihajajoči prestopni rok.

Blaugrana torej išče cenovno ugodne rešitve, ki bi ogrodju ekipe pomagale pri prenovi in zamenjavi generacij. Hitro po novici iz Italije, da legendarni Gigi Buffon s koncem sezone zapušča Juventus, so se tako pojavile govorice, da bo italijanski veteran v vlogi rezervnega vratarja nadomestil Neta. Že dalj časa pa se govori tudi o prihodu še enega zelo izkušenega igralca, zdaj so bile govorice podkrepljene s še precej bolj oprijemljivimi informacijami.



Sergio Aguero je konec marca prek Twitterja sporočil, da po 10 letih zapušča vrste Manchester Cityja, zdaj pa je po poročanju številnih katalonskih medijev uspel še zadnji korak za prestop k Barceloni. Katalonci so se z Aguerom in njegovim agentom dogovorili o znižanju zahtevane plače, Argentinec pa naj bi tudi sprejel dejstvo, da se bo moral dokazati kot rezervni napadalec.
Danes sicer mineva natanko 9 let od trenutka, ko je Aguero v zadnjem krogu angleškega prvenstva z enim najbolj ikoničnih zadetkov v zgodovini nogometa ukradel naslov mestnemu tekmecu.

Članki iz rubrike