Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 13.05.2021 18:27:30

KAJ SE GRESTA?! Conte in Martinez spor reševala s FIZIČNIM OBRAČUNOM! (video)

PROFIMEDIA
Argentinec ni dobro prenesel hitre zamenjave.

Tudi v taboru prvakov se tu in tam zatakne. Inter je v sredo na tekmi z Romo slavil novo razmeroma gladko zmago, a v oči je zbodel dogodek v 77. minuti tekme. Argentinski napadalec Lautaro Martinez je na igrišče vstopil v 35. minuti, ko je zamenjal poškodovanega Alexisa Sancheza. Martinez ni imel najboljšega večera in v drugem polčasu se je Antonio Conte odločil, da ga predčasno pokliče z igrišča. Kamere so ujele besno reakcijo Argentinca, Conte mu je zabrusil par krepkih o spoštovanju in hitro je bilo govora o skrhanih odnosih v ekipi novopečenih italijanskih prvakov.
Ampak Inter je potreboval le en dan, da je utišal zlobne jezike. Klub je namreč na Twitterju objavil posnetek na katerem sta v glavni vlogi ravno akterja sredinega 'spora'. Lautaro in Conte sta se na treningu postavila v improvizirani boksarski ring, nadela boksarske rokavice in sta bila več kot očitno pripravljena, da stare zamere usmerita v udarce. Oba 'borca' je pompozno predstavil Romelu Lukaku, posnetek pa se je končal prehitro, da bi lahko ocenili, kdo je bil veliki zmagovalec.
Kakorkoli, sijajna ideja italijanskih prvakov, ki so pokazali, kako zelo 'težki' so nekateri spori, ki jih v trenutkih vročih glav ujamejo kamere.

Članki iz rubrike