državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
2 11.05.2021 08:23:37

Olimpija PRVAK?! Slovenski nogometni strokovnjak BREZ ZADRŽKOV: Dvomim, da lahko še ...

Grega Wernig
Slovenski nogometni strokovnjak Alfred Jermaniš je podal svoje mnenje o boju za naslov slovenskega prvaka.

Boj za naslov slovenskega prvaka je nadvse vroč, tri tekme pred koncem sezone pa je v najboljšem položaju Olimpija. Ljubljančani imajo pred Mariborom dve točki prednosti, na tretjem mestu je Mura, ki ima točko manj od mariborskega tekmeca.


In kdo ima največ možnosti? Če upoštevamo točkovno prednost, je to brez dvoma Olimpija, po mnenju slovenskega strokovnjaka in trenerja Mačve iz Šabca Alfreda Jermaniša pa imajo Ljubljančani še eno veliko prednost.

"Olimpija ohranja dve točki naskoka pred Mariborčani in tri pred Muro ter je zato v prednosti za osvojitev naslova. Lani jim je v podobni situaciji lovorika ušla in dvomim, da lahko še enkrat naredijo isto napako. V ekipi in vodstvu so dovolj zreli, da si tega ne bodo dovolili. Res pa je, da je v športu mogoče vse, in marsikdo bo čakal na svojo priložnost. Tu je ne nazadnje še Mura, ki je eno teniško žogico že zapravila z remijem proti Bravu. Derbi je bil igra strahu, kjer je bilo obema bolj pomembno ne izgubiti kot igrati na zmago. Zato se je tudi končalo z 0:0, z ne prevelikimi napakami in malo priložnostmi za zadetek. Vsi so torej odločitev preložili na zadnje tri kroge. V teh razmerah pa so tri točke ogromnega pomena," je kolegom s tiskane izdaje Ekipa SN dejal Jermaniš.

Značke: olimpija, jermaniš

Članki iz rubrike