pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 10.05.2021 16:44:50

VROOOČE!!! Se je Sergio Ramos IZDAL? Je to že RAZKRITJE, kje bo nadaljeval kariero?

Profimedia
Španski branilec pri 35 letih še ne misli obesiti nogometnih čevljev na klin.

Ramos naj bi po dolgih 16 letih v Realu vendarle zamenjal okolje. S kraljevim klubom ima sicer še dva meseca veljavno pogodbo, a kot vse kaže, je že sklenil dogovor z novimi delodajalci. Tako je vsaj mogoče sklepati po njegovi zadnji aktivnosti na družbenem omrežju.

Andaluzijec, ki je kariero začel v Sevilli, je prejšnji konec tedna začel slediti nogometašem PSG-ja, pod njihovimi objavami, s katerimi proslavljajo zmage in uspehe, pa pušča komentarje. Neymarju je denimo čestital za podaljšanje pogodbe s francoskim velikanom. Ali je vse to dovolj trden namig, da se bo Ramos preselil na Park princev?



Ramos je sicer zaradi poškodbe v tem koledarskem letu bolj ali manj na stranskem tiru, njegove minute, namenjene rehabilitaciji, so precej izdatnejše od minut na igrišču. Trener Reala nanj v hudem boju za naslov španskega prvaka ne more računati, takisto je pod velikim vprašajem njegov nastop na evropskem prvenstvu. Obenem je vehementno zavrnil vsako ponudbo kluba za podaljšanje sodelovanja. Zataknilo se je pri denarju, bogati lastniki PSG-ja pa imajo več kot dovolj denarja ...

"Imam 35 let, a se odlično počutim - kot da bi jih imel 28. Moja forma je takšna, kot je bila pred desetimi leti. Mislim, da lahko vrhunsko odigram še pet sezon. Želim nastopiti na mundialu leta 2026 in tako postati edini v zgodovini s šestimi nastopi na svetovnih prvenstvih," je dejal Ramos.

Članki iz rubrike