Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.04.2021 08:55:46
Deli članek:

Dan TRENERSKIH ZAMENJAV v 1. SNL? Njegova služba VISI, NASLEDNIK že čaka pred vrati

Jurij Kodrun

Vodilni možje aktualnih prvakov iščejo rešitev za izhod iz krize.

O možnosti zamenjave trenerja v Kopru smo že poročali, v še precej hujšem položaju pa so Celjani, ki jim nikakor ne steče, pogled na lestvico je vse bolj skrb zbujajoč. In vrag je odnesel šalo do te mere, da se utegne zgoditi, da je bil sobotni poraz v Domžalah zadnji za Jirija Jarošika na klopi aktualnih prvakov.

Kot poroča Ekipa SN, bi v knežjem mestu že danes lahko prišlo do trenerske spremembe na trenerski klopi. Nekdanji češki zvezdnik naj bi se poslovil, če se bo res, pa bi ga na nemirni klopi predzadnjega kluba PLTS lahko zamenjal Agron Šalja, ki je v zadnjih letih deloval v mlajših reprezentančnih selekcijah. Bil je selektor mladinske (U-19) izbrane vrste, sodeluje pa tudi v strokovnem vodstvu Matjaža Keka.

Jiri Jarošik je sicer na celjski klopi na 11 prvenstvenih preizkušnjah doživel kar osem porazov, prvaki so dvakrat remizirali in enkrat zmagali, uspelo jim je v Ljudskem vrtu. Z zmago v Kranju so se uvrstili tudi v četrtfinale pokalnega tekmovanja, že v torek jih čaka obračun z vodilnim drugoligašem iz Radomelj.

Martin Metelko