Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
11.03.2021 12:24:44
Deli članek:

Po ZAPLETU pred tekmo Domžale – Mura se je oglasil ŠPORTNI DIREKTOR. Takšen je njegov odziv ...

Aleš Cipot

Matej Oražem je 'stopil na žogo'.

Kot smo že poročali, športni direktor Mure Denis Rajbar tekme ob Kamniški Bistrici ni mogel spremljati v živo, ker so mu reditelji onemogočili vstop na stadion. Menda zato, ker je zamudil. Da je bil na seznamu akreditiranih, ni pomagalo in dejstvo je, da je vse skupaj dvignilo precej prahu. Med rumenimi in črno-belimi se je na družbenem omrežju zanetila prava mala vojna o (ne)gostoljubju, zdaj pa se je oglasil športni direktor dvakratnih prvakov. In 'stopil na žogo'.

"Muri se za nevšečnost opravičujemo. Z dogodkom nisem bil seznanjen, zato nisem mogel ukrepati, a sem skoraj prepričan, da bi v primeru, če bi me kdo poklical oziroma o tem obvestil, zadevo rešili na zadovoljstvo vseh," se je odzval Matej Oražem.

Ker podrobnosti ne poznamo, ni nas bilo zraven, bi lahko sklepali, da se je morda pripetil šum v komunikaciji, ki je privedel do tega, da je primer postal na neki način banalen, športni direktor Domžal pa zagotavlja, da v ozadju ni bilo nikakršnih zlih namenov. "Zagotavljam vam, da je tako. Zakaj? Čemu? Res ni nobene potrebe za kaj takega, prav tako je ne vidim po očitkih o negostoljubnosti. Dolgo smo v prvi ligi in dobro vemo, kako se stvarem streže, do zdaj se nihče ni pritoževal."