Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
6 11.03.2021 11:12:27

BRUTALNI NAPAD NA RONALDA! 'Maščevali smo se tej svinji ...'

Porto je v osmini finala lige prvakov izločil Juventus, prah pa se po velikem presenečenju še ni polegel.

Frustracija na strani Torinčanov je velika, od prihoda Cristiana Ronalda, ki naj bi jim prinesel naslov evropskega prvaka, se stara dama na evropskem prizorišču opoteka – najprej je z Ajaxom izpadla v četrtfinalu, lani je pokleknila pred Lyonom v osmini finala, letos pa v istem delu tekmovanja priznala premoč Portu.

Portugalski zvezdnik se je za nameček znašel na udaru, po njem je z vso silo udaril uradni napovedovalec na tekmah Porta in pomemben človek v organizaciji Portovih navijačev Fernando Saul. Brutalne žaljivke, ki jih je objavil na Instagramu, so šokirale svetovno javnost: "Maščevali smo se italijanskim lopovom za poraz leta 1984 v Baslu (v finalu pokala pokalnih zmagovalcev). Maščevali smo se svinji Ronaldu za vse, kar je počel Dragau. Čakam videoposnetek Dolores (Ronaldove mame) in ostalih brezzobih članov družine."

In to ni prvič, da se je Saul znašel v podobnem škandalu. Leta 2017 je bil suspendiran za mesec dni, ker je med derbijem z Benfico v mikrofon zavpil na sodnike: "Utrujeni smo že od tega, da nam kradete."



Kmalu po tem, ko se je brutalno spravil na Ronalda, se je oglasila zvezdnikova sestra Katia Aveiro: "Svinja si ti! Umij si usta, s katerimi si govoril o človeku, ki ga ne boš dosegel nikoli v življenju, niti v 1000 naslednjih življenj." Med drugim je potem še zapisala, da imamo opravka z očitno moteno in ignorantsko osebo. In da Porta za to dejanje ne gre kriviti, saj klub ni kriv za takšne bedne ljudi, ki ne predstavljajo kluba, ki ga ona nadvse spoštuje in ima v njem dobre prijatelje. "Kakšna škoda za te komentarje, ki ne spoštujejo naše države. A glejte, kljub temu v ligi prvakov podpiram Porto ..."

Na koncu je Katia neotesancu še zabrusila: "Veselim se dneva, ko se srečava iz oči v oči. Jaz, moja mama, moji bratje ... da se pogovorimo."

Saul je naposled potegnil ročno zavoro, a po toči zvoniti je prepozno. Dan pozneje se je opravičil in zapisal: "Rad bi se opravičil Ronaldu in njegovi družini, če so začutili, da jih ne spoštujem po včerajšnji objavi, ki je nastala z vročo glavo po zgodovinskem večeru. Torej, ponižen sem in lahko priznam, da sem šel čez rob, zato se opravičujem. Kar sem storil, ni bilo prav, bila je napaka. Če jih počnejo drugi, ne smemo tega ponoviti. Opravičujem se."

Članki iz rubrike