nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
4 11.03.2021 11:32:59

Se bo Kevin KAMPL vrnil v slovensko REPREZENTANCO?! Selektor Matjaž KEK odgovarja!

Profimedia
Čez slaba dva tedna bo slovenska izbrana vrsta začela nov cikel kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki ga bo leta 2022 gostil Katar.

Slovenski ljubitelji reprezentančnega nogometa že odštevajo zadnje dni pred vročim marcem, ki prinaša začetek kvalifikacij za svetovno prvenstvo in domače evropsko prvenstvo nogometašev do 21 let. Člansko izbrano vrsto čakajo obračuni s Hrvaško, Rusijo in Ciprom, selektor Matjaž Kek pa bo v ponedeljek, 15. marca, objavil seznam nogometašev, na katere računa na teh treh tekmah. 

Bo med njimi tudi Kevin Kampl? O njegovi morebitni vrnitvi v izbrano vrsto se je veliko govorilo, a (zaenkrat) je ostalo le pri tem. Je morebiti prišlo do kakšnih premikov? "Slovenci si ne smemo dovoliti, da ne bi poklicali vsakega, ki nam je na voljo. Ne smemo si privoščiti, da ne bi naredili vsega, kar lahko, za vsakega nogometaša. Moje mnenje je, da je treba vsakega vsaj poklicati, res pa je, da mora biti tudi na drugi strani prisotna želja. Kevin je v nekem trenutku izpostavil, da nikoli ni rekel, da ne bi več igral za Slovenijo. No, to so bili njegovi medijski nastopi. Po drugi strani pa se sam zavedam, v kakšnem ritmu igra in kakšne probleme ima. Kampl je pomemben nogometaš, ampak še pomembnejši so tisti, ki hočejo biti zraven. Tisti, ki so bili zraven. Tisti, ki so dokazali, da si zaslužijo vpoklic. Stojim za besedami, da so najpomembnejši tisti, ki so na voljo. Tisti, ki so že bili na voljo. O tistih tudi razmišljam," je v intervjuju za Ekipo SN razkril Matjaž Kek. 

CELOTEN POGOVOR S SELEKTORJEM ČLANSKE REPREZENTANCE SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI! 

Članki iz rubrike