zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 25.02.2021 09:23:13

Bi lahko bil on rešitev za MARIBOR? Gajser po visoki zmagi v SEŽANI: To ni nekaj, v kar bi morali fante siliti!

Grega Wernig
Saša Gajser je po odhodu Maura Camoranesija prevzel vodenje Maribora na tekmi v Sežani.

Saša Gajser je že vrsto let nepogrešljivi član mariborskega kluba. Na začetku je deloval pri mlajših selekcijah, nato pa bil dolga leta pomočnik in 'dežurni gasilec'. Tudi tokrat je po odhodu Maura Camoranesija prevzel vodenje Maribora in ga v Sežani popeljal do zmage s 4:0. 

Ekipo bo vodil tudi na tekmi z Olimpijo, športni direktor Marko Šuler pa je potrdil, da bo tudi Gajser v krogu kandidatov za trenerja. Po tekmi v Sežani, ko je Maribor Tabor premagal s kar 4:0, je Gajser spregovoril o odzivu fantov na celotno dogajanje.

"Deluje, kot da naj bi bilo samoumevno, a ni. Fantje so si zaslužili te 3 točke, ki so potrditev dobrega odziva in zdaj pomenijo dobro popotnico za naprej. Vsak pretečen meter manj bi lahko povzročil težave, prav vsak posameznik pa je izpolnil zahteve v tem pogledu. Pogoji za igro so bili težki, nismo pričakovali, da bo tako vroče v tem času, vendar so fantje res odlično odigrali tekmo," so bile njegove prve besede. Na vprašanje o tem, kaj je vijoličaste pripeljalo do visoke zmage na igrišču, kjer so izgubili zadnje tri tekme, pa je odgovoril: "Kot najpomembnejšo zadevo sem izpostavil fantom, da je borbenost vrednota, ne pa nekaj, v kar bi jih moral siliti. Ko bodo tudi v prihodnje ves čas tako dojemali svoje obveznosti, nas bo težko kdo ustavil. Borbenost, taktična disciplina ostaja v ospredju, ob tem, da se moramo na vsakem koraku povsem podrediti ekipi in skupnim zahtevam."

Značke: maribor, saša-gajser

Članki iz rubrike