volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Ekipa SN
Ekipa SN
3 25.02.2021 08:26:30

Kdo bo NOVI TRENER Maribora?! Športni direktor Marko ŠULER je razkril prve informacije o Camoranesijevem nasledniku!

Grega Wernig
Novi športni direktor Maribora Marko Šuler je pred težko nalogo.

Po tem, ko sta morala klub zapustiti tako športni direktor Oliver Bogatinov kot tudi trener Mauro Camoranesi, je na vroči stolček športnega direktorja že sedel Marko Šuler. njegova prva naloga bo izjemno zahtevna: najti bo moral novega trenerja. In to zelo hitro. 

Zaenkrat je jasno, da bo večni derbi še vodil Saša Gajser, ki je tekmo vodil že v Sežani. Kako pa naprej? Na to vroče vprašanje je odgovoril novopečeni športni direktor Marko Šuler: "Trenerja nameravam izbrati po Olimpiji. Verjamem, da bo po večnem derbiju novi trener že v Mariboru. Krog kandidatov je znan, nekateri so zasedeni, vsi pa so zelo primerni. Zagotovo je možnost samo ena: nekdo, ki pozna DNK Maribora. Tako smo izbirali v preteklosti in z mojega vidika se to ne sme spremeniti. Za moje pojme trenutno trener ne more biti nekdo, ki ne pozna Maribora in vsega, kar se je v klubu dogajalo, ter ne ve, kaj pomeni Maribor – tudi če ima za seboj zelo uspešno kariero in impresiven življenjepis. Vem, da se v tem primeru krog kandidatov oži, vendar jih je kar nekaj in kmalu bo znano, kakšna bo odločitev." 

Potrdil je tudi, da je eden od kandidatov tudi Saša Gajser. "Tudi. Vse je možno. Po tem, kar smo videli v Sežani, bi bilo nekorektno, da ne bi bil v krogu kandidatov." Glede na Šulerjeve izjave je torej pričakovati, da bo trener bodisi Slovenec bodisi nekdo, ki prihaja z Balkana. "Da, lahko potrdim, da bo res tako," je vse skupaj potrdil nekdanji branilec vijoličastih.

Značke: marko-šuler, maribor

Članki iz rubrike