volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 14.02.2021 21:43:33

Pred Olimpijo EPSKI DAN?!? Zmaji močnejši še za ŠTIRI igralce?? V igri za prihod ...

ivanovic
alesfevzer.com
V ponedeljek se bo v Sloveniji zaključil zimski prestopni rok.

V ponedeljek se bo v Sloveniji zaključil zimski prestopni rok, zadnji dan pa bi lahko bil sila pester predvsem zaradi Olimpije, ki je z zmago nad Muro prvič v tej sezoni prevzela vodstvo na lestvici Prve lige Telekom Slovenije. V igri za prihod v Ljubljano so kar štirje sila zanimivi nogometaši, če bo Olimpija dobila vse, bo hkrati dobila tri močne adute za nadaljevanje sezone. Mladi Hrvat Ante Ćorić je že v Ljubljani (o tem smo poročali že pred dnevi), kjer je v preteklih dneh urejal zadnje podrobnosti za prestop v Stožice. Ćorić se bo k zeleno-belim, če bo prestop seveda potrjen, preselil kot posojen nogometaš italijanskega prvoligaša Rome.

306-12-coric

Kot posojen naj bi v slovensko prestolnico prišel tudi srbski centralni branilec Vujadin Savić, ki je pogodbeno še vedno vezan na APOEL. Ker ima tam sila dobro pogodbo, ki naj bi mu letno prinesla kar 400.000 evrov, je bilo sila težko, da bi ga Olimpija dokončno odkupila, a zdi se, da so se Ljubljančani s klubom iz Nikozije uspešno dogovorili za posojo do konca sezone. Prav zato Savić tudi ne bo tako velik finančni zalogaj za Olimpijo, kot bi bil sicer.

vujadin savic
Profimedia

Tretji v igri za prestop k zeleno-belim je tudi Dario Kolobarić, a vprašanje, kako bo na posel, ki naj bi bil vreden okrog 300.000 evrov, vplivalo dejstvo, da se je napadalec poškodoval že po dobrih 10 minutah ligaške tekme med Celjem in njegovimi Domžalami. Kakorkoli, zaključek zimske tržnice bi moral biti v Ljubljani res pester in ni nemogoče, da bo imel tiskovni predstavnik kluba Kristjan Pahor res veliko dela z objavljanjem novic o prihodih novih moči.

kolobaric mm
Martin Metelko

Poškodba bi lahko preprečila tudi vrnitev vezista iz Bosne in Hercegovine Tomislava Tomića, ki je bolj kot ne vse dogovorjen z Olimpijo oziroma se je dogovoril že pred časom. Toda zdravstvene težave so krive, da vrnitev iz Admire, h kateri se je po koncu pretekle sezone preselil prav iz Olimpije, še ni bila potrjena. Bo v ponedeljek? Bomo videli!

cretu tomić
Jurij Kodrun

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike