franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
4 19.01.2021 12:02:39

Šuler misli RESNO: Takoj ob prihodu poslal ODLOČNO sporočilo IGRALCEM, o katerem govori VSA ŠTAJERSKA!

Jurij Kodrun
Odločne besede novega pomočnika športnega direktorja vijoličastih.

Marko Šuler se je vrnil v Ljudski vrt, kjer je prevzel funkcijo pomočnika športnega direktorja Oliverja Bogatinova. V izjavi za klubsko spletno stran je Korošec takoj poslal tudi odločno sporočilo igralcem, ki jim je dal vedeti, kaj morajo biti cilji Maribora vsako leto. Ne samo naslov državnega prvaka, temveč tudi – Evropa. 

"Nogometna zadeva, ustaljena praksa v mnogih klubih. Poznam igralce, poznam utrip slačilnice. Moja vloga bo, da pomagam s svojimi izkušnjami in znanjem. Tudi večji klubi se obračajo k temu načinu dela, še z eno vlogo v pisarnah in slačilnici. Izmenjal sem mnenja s športnim direktorjem, v daljših pogovorih tudi s trenerjem. Stališča so enotna, imamo podobne poglede na nogomet in razvoj kluba, kar mi je zelo všeč. Glede na to, v katero smer gre nogomet, bo potrebna precejšnja mera inovativnosti, poseganja po novih pristopih. Ob tem pa bo moja vloga, da ob upoštevanju želja igralcev vedno znova spomnimo tudi na njihove obveze. Morda je slačilnica vmes pozabila, kaj je pomenil Maribor in kakšne so zahteve. Naslov prvaka je vsako leto osnovni cilj, naslednji cilj pa je Evropa. To ni breme, ampak mora vsak, ki je tukaj, vedeti, zakaj je tukaj in kaj to pomeni," je odločno zatrdil Šuler. 

In razkril, da ostaja tudi predsednik slovenskega tretjeligaša Dravograda: "O tem smo govorili in se nič ne spreminja. Interesi se ne križajo, funkciji se ne prekrivata. V Dravogradu zadeve potekajo po zastavljenih tirnicah, funkcija predsednika je bolj povezovalna. Z mojo vključitvijo v delovanje najtrofejnejšega slovenskega kluba lahko predvideno sodelovanje le še utrdimo. Zamisel NK Maribor je, da se poveže s katerim izmed klubov v bližnji ali širši okolici, saj vemo, kako velik je preskok med mladinskim in članskim nogometom. Nihče ne bo oškodovan, sodelovanje med kluboma lahko nadgradimo in dvignemo na višji nivo. Večina časa pa bo ob sklenjenem dogovoru, razumljivo, namenjena delu v Mariboru." 

Značke: marko-suler, maribor

Članki iz rubrike