franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 19.01.2021 11:05:34

DVOMOV NI VEČ: Maribor potrdil vrnitev Šulerja: Ob izraženi pobudi kluba je bilo TEŽKO REČI NE ...

Martin Metelko
Uradno potrjeno.

Kar smo kot prvi razkrili, je zdaj tudi uradno potrjeno. Na uradni spletni strani Maribora so potrdili vrnitev Marka Šulerja v Ljudski vrt, simpatični Korošec, ki je s svojimi igrami v vijoličastem dresu postal prava legenda kluba, bo odslej pod Kalvarijo opravljal funkcijo pomočnika športnega direktorja Oliverja Bogatinova. 

Kot so zapisali na klubski spletni strani, Šuler z delom pričenja takoj in bo z ekipo odpotoval že na priprave v Turčijo. "Zahvaljujem se za zaupanje, s ponosom sem prejel vabilo Oliverja Bogatinova k sodelovanju in se z velikim zagonom lotevam dela. Ob izraženi pobudi kluba je bilo težko reči ne. Moja vloga bo povezava med športnim delom in slačilnico, med igriščem in pisarnami, z namenom, da s skupnimi močmi dvignemo celoten projekt še na višji nivo. Občutki so pozitivni, glede na ekipo in klubski potencial gre za velik izziv. Temelji so zelo dobro postavljeni, je pa mogoče narediti nove korake naprej, za kar si bomo vsi skupaj prizadevali," je za klubsko spletno stran dejal Šuler. 

Oliver Bogatinov je o novi mariborski kadrovski odločitvi dejal: "Marko Šuler je bil že kot igralec prepoznaven po zmagovalni miselnosti, z močno izraženo značajsko črto. V klubu in slovenskem nogometu je pustil globoko sled, vodstveno sposobnost pa potrjuje tudi s tem, da je po aktivni karieri v svojem rojstnem kraju prevzel vlogo predsednika kluba, kar pomeni, da razume pomen odgovornosti do družbe. Hkrati pa je s tem, ko je sprejel moje povabilo, potrdil ljubezen do Maribora in verjamem, da bo prispeval svoj delež k skupnem vijol’čnem mozaiku." 

Članki iz rubrike