pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
2 15.01.2021 14:55:14

Maribor je sporočil POMEMBNO NOVICO, ki bo v Ljudski vrt prinesla PREPOTREBEN DENAR: Zadovoljstvo je ...

Grega Wernig
Pomembna novica za Maribor.

Petnajstkratni slovenski državni prvaki so na svoji spletni strani objavili izjemno pomembno novico za delovanje vijoličastega kluba. Podpisali so namreč novo sponzorsko pogodbo s svojim dolgoletnim sponzorjem Novo KBM, sodelovanje bo trajalo vsaj do leta 2024. "Nov, pomemben korak za vijol’čno prihodnost. Z utrditvijo poslovnega sodelovanja med NK Maribor in Novo KBM: podpis nove, štiriletne pogodbe, veljavne do leta 2024, pomeni utrditev medsebojnih vezi in poglobitev sodelovanja, v katerem združujemo profesionalnost, družbeno odgovornost in ambicioznost biti vsako leto boljši," so zapisali pri vijoličastih. 

"V prihodnjih štirih letih ostajamo zvest in zanesljiv partner NK Maribor. Gre za obdobje, ki bo med institucijama utrdilo vezi in poglobilo sodelovanje. Sponzorstvo dojemamo kot priložnost ustvarjanja novih zgodb, ki niso pomembne zgolj za nogomet, ampak za razvoj športa nasploh. Z NK Maribor Nova KBM nadaljuje dolgoletno partnerstvo, stoji ob strani v teh – tudi za šport – težkih časih, prav tako pa jasno kažemo, da bomo nadaljevali z družbeno odgovornostjo in podporo športa. Na ta način spodbujamo tudi mlade, da so bolj športno aktivni, profesionalne športnike pa motiviramo k še večji predanosti," je novo pogodbo pokomentiral predsednik uprave Nove KBM John Denhof. 

denhof ban
"Ko se v teh časih sklene nova sponzorska pogodba, je zadovoljstvo dvojno. Ponosni smo, da se naša skupna zgodba z Novo KBM nadaljuje. Ko sodelovanje traja tako dolgo, kot v našem primeru, gre za potrditev zaupanja, za partnerstvo, ki ni odvisno od posameznega rezultata, ampak temelji na stabilnosti, dolgoročnem delovanju. Strokovno delo, opravljeno z znanjem in strastjo, bo ostalo zaščitni znak. Ob prizadevanjih po uresničitvi športnih ciljev pa ima ta dogovor še dodaten pomen, tudi družbeno odgovornost. Nogomet ni le igra, je tudi zelo, zelo pomemben gospodarski dejavnik vsake države. Šport nasploh pa se je po izbruhu pandemije znašel na prelomnici, saj si ob igranju pred praznimi tribunami klubi praktično ne morejo zagotoviti prihodkov, ampak črpajo notranje rezerve. Zato je v teh negotovih časih vsaka poteza tudi poteza za sedanjost in za prihodnje generacije. Ne samo za člansko moštvo, ampak tudi za prihodnji zdrav življenjski slog otrok, za aktivnosti v najpomembnejšem obdobju odraščanja. Veselimo se novih izzivov na skupni poti in verjamemo, da sezona 2020/21, ki se je dobro začela, prinaša nove, številne prijetne trenutke," je ponosno povedal poslovni direktor kluba Bojan Ban. 

Značke: nk-maribor, nova-kbm

Članki iz rubrike