callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
3 29.12.2020 08:31:18

V grozljivi tragediji je izgubil družino, kar je zanj zdaj naredil slovenski reprezentant, pa je vredno vse pohvale!

Martin Metelko
Plemenito dejanje.

Vratar Celja in slovenske reprezentance Matjaž Rozman je eden od tistih nogometašev, ki ni pozabil na svoje korenine, na svoje najstarejše prijatelje. Enemu od njih, ki je v hudi tragediji izgubil mamo, očeta in sestre in ki je ostal sam s štiriletnim nečakom, je brez pomisleka priskočil na pomoč. Na licitacijo je dal svoj reprezentančni dres iz lige narodov, ki mu, kot je zapisal, veliko pomeni, a še več mu pomeni to, da lahko v najtežjem obdobju pomaga prijatelju. 

matjaz rozman jk
Jurij Kodrun

Njegov zapis na družbenih omrežjih objavljamo v celoti in brez popravkov: "Miha, dragi moj prijatelj.. na božično večer si v žalostni tragediji izgubil vse - mamo, očeta in sestro.. a nisi sam! Prijatelji smo s tabo v dobrem in slabem, ti si bil vedno ob meni in tudi jaz sem zdaj ob tebi. V teh težkih časih sem se odločil, da ti pomagam. V tem trenutku dajem na licitacijo svoj reprezentančni dres iz Lige narodov. Garal sem zanj celo svojo kariero in pomeni mi veliko, ogromno, a ne več kot najino prijateljstvo. Na licitacijo ga dajem z veseljem, ker vem da bom s tem vsaj malo pomagal vama dvema, tebi in velikemu 4-letnemu korenjaku. (Nečaku)Pozivam vse zainteresirane, da ponudbe za dres pošljejo na elektronski naslov rozman.matjaz@gmail.com ali v komentar. Izklicna cena je 50 EUR.
Prav tako vse dobrodelneže seznanjam, da bo v prihodnjih dneh odprt TRR račun, kjer se bodo za Miho in njegovega nečaka zbirala sredstva za pomoč ob tragediji, ki ju je doletela. TRR bo od odprtju objavljen na spletni strani občine Hajdina, tudi sam pa ga bom delil na svojem FB profilu. Delite to objavo in s tem pomagajte tudi vi... HVALA!"

Članki iz rubrike