najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 28.12.2020 21:32:12

Leicester po remiju v Londonu napredoval na drugo mesto

Nogometaši iz Leicestra so v 16. krogu angleške lige v Londonu remizirali s Crystal Palaceom z 1:1, po osvojeni točki pa napredovali na drugo mesto na lestvici. Z identičnim izidom sta se razšla Chelsea in Aston Villa, tekma v Liverpoolu med Evertonom in Manchester Cityjem pa je bila prestavljena zaradi okužb z novim koronavirusom v gostujočem taboru.

Leicester je le dva dni po neodločenem izidu proti Manchester Unitedu danes gostoval v Londonu. Lisice so v 19. minuti zapravile idealno priložnost za vodstvo, potem ko je Nigerijec Kelechi Iheanacho zastreljal enajstmetrovko. Crystal Palace je povedel v 58. minuti po golu napadalca iz Slonokoščene obale Wilfrieda Zahaja, izenačujoči gol pa je v 83. minuti postavil Harvey Barnes po podaji Jonnyja Evansa.


Drugi današnji obračun v Londonu med Chelseajem in Aston Villo se je prav tako končal brez zmagovalcev. Domače nogometaše je v vodstvo popeljal Francoz Olivier Giroud v 34. minuti, izenačujoči gol na Stamford Bridgeu pa je dosegel Nizozemec Anwar El-Ghazi v 50. minuti. Obe ekipi sta po današnjem remiju napredovali na peto oziroma šesto mesto ter se po točkah izenačili z Manchester Cityjem in Tottenhamom.

V torek bo na sporedu pet tekem, zadnji prvak premier league in trenutno vodilni Liverpool pa bo v sredo gostoval pri Newcastlu. Zasedba iz mesta Beatlov ima po nepopolnem krogu tri točke več od Leicestra in Evertona.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike