franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 14.12.2020 13:02:37

Zadnji je sodu izbil dno! Trener slovenskega prvoligaša ODSTOPIL, razlog pa ...

Jurij Kodrun
Slovenski nogometni prvoligaš Gorica, ki je po 17 krogih na zadnjem mestu lestvice Prve lige Telekom Slovenije, je ostal brez trenerja.

Kot so sporočili iz kluba, je Gordan Petrić po sobotnem porazu s Celjem odstopil s položaja. Gorico bosta na zadnjih dveh tekmah letos vodila Florjan Debenjak in Aleksandar Jović.


Enainpetdesetletni srbski trener je vodenje prve ekipe prevzel 18. septembra, ko je zamenjal Borivoja Lučića. A tudi pod njegovim vodstvom se Gorici ni uspelo dvigniti z dna lestvice, kjer ima trenutno deset točk oziroma štiri manj kot predzadnji Aluminij in že deset manj od osmouvrščenega Brava ter sedmouvrščenega Celja.

"Gordan je po tekmi s Celjem podal svoj vidik in razložil, da ekipa potrebuje spremembo. Rezultati v zadnjem obdobju niso bili takšni, kot smo jih pričakovali, posledično pa je bilo treba nekaj spremeniti. Vsak v tej zgodbi nosi svoj del odgovornosti, kljub veliko dobrega, kar se predstav tiče, in obilo nesreče v določenih situacijah, pa v nogometu šteje zgolj nabiranje točk," je za spletno stran novogoriškega prvoligaša dejal predsednik kluba Hari Arčon.

Značke: petrović, gorica

Članki iz rubrike