Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.10.2020 09:11:18
Deli članek:

Dobili ODGOVOR! Domžale zaradi epidemije koronavirusa želele prestaviti dvoboj z MURO, toda ...

m24.si/Cipot

Dvakratni prvaki so v torek javnost obvestili, da je bil trener Dejan Djuranović pozitiven na testu na koronavirus, na kar so se Domžalčani nemudoma odzvali in tako je testiranje opravil tudi preostanek članske ekipe.

"V sredo, 21. oktobra, je v zdravstvenem domu Domžale potekalo 'drive-in' testiranje NK Domžale, ki je znotraj moštva razkrilo večje število okužb. Pri 32 testiranjih igralcev, trenerjev in ostalih članov strokovnega vodstva je prišlo do dodatnih osmih pozitivnih primerov. Skupina devetih pozitivnih članov moštva bo naslednjih 14 dni preživela v karanteni, vsi, ki so bili negativni, pa bodo ponovno testiranje opravili konec tedna," so v včerajšnjem zgodnjem popoldnevu sporočili iz klubskih pisarn ob Kamniški Bistrici.

Rumeni so o tem kakopak takoj obvestili NZS, hkrati pa so se na krovno organizacijo obrnili s prošnjo za prestavitev nedeljske prvenstvene preizkušnje osmega kroga proti Muri; namena niso dosegli. "Pri NZS so zavrnili prošnjo za prestavitev nedeljske tekme, tako da bo domače srečanje z Muro odigrano po prvotno delegiranem terminu," so potrdili Domžalčani. Po naših informacijah so sicer okuženi igralci v manjšini, kar je bilo bržčas tudi razlog za odločitev vodje tekmovanj pri NZS.