Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 19.10.2020 08:44:14

ZELO, ZELO SLABA novica iz Olimpije! Bojijo se NAJHUJŠEGA, po tekmi GROZNO spoznanje, da ...

Martin Metelko
Koliko časa bo Olimpija pogrešala Angela Ljaskova?

Olimpija je v nedeljo v Stožicah premagala Celje, mož odločitve je bil z golom tik pred koncem obračuna kapetan zeleno-belih Miral Samardžić. Ljubljančani so po tekmi kakopak sijali od zadovoljstva, saj so premagali aktualnega prvaka Slovenije, toda dobro voljo je še kako skazila novica o očitno vse prej kot nedolžni poškodbi enega od članov Olimpije. V 55. minuti so z zelenice odnesli Angela Ljaskova, ki je utrpel poškodbo kolena v dvoboju z Romanom Bezjakom. Nekdanji nogometaš Olimpije je povsem nehote z vso težo padel na koleno mladega Bolgara, ki se je sprva postavil nazaj na noge, toda nato v bolečinah padel na tla.

Prve novice iz garderobe Olimpije pravijo, da je levi bočni branilec bržčas utrpel precej težko poškodbo. Ljaskov namreč po tekmi ni mogel niti stopiti na nogo, kar priča o resnosti težav. No, vseeno bo za natančno oceno resnosti poškodbe še treba počakati, Ljaskov bo najprej moral oditi na temeljit zdravniški pregled.

Olimpija se je v tekmo s Celjani sicer podala tudi brez Michaela Pavlovića, prav tako levega bočnega branilca, ki pa naj bi se vendarle kmalu vrnil v pogon. Poškodba stegenske mišice ni bila hujše narave.

ljaskov
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike