Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 18.10.2020 22:37:31

NORIŠNICA V LILLU! Derbija po petih letih KORONAVIRUS ne more zaustaviti (VIDEO)

Francija se utaplja v novo epidemijo, ukrepi za zajezitev koronavirusa so iz ure v uro vse hujši, a navijačev to ne gane.

Na skrajnem severovzhodu Francije je danes prazničen dan. Tako je vselej, ko se na nogometnem igrišču udarita Lille in Lens. Lokalni derbi ima dolgo tradicijo, danes je na sporedu prvič po petih letih. Navijači obeh ekip so že vse od zgodnjega jutra na ulicah, tudi navijači tokrat gostujočega Lensa so odhiteli v 30 kilometrov oddaljen Lille.

lens navijaci 1


Ko so se igralci Lensa v klubskem avtobusu prebijali proti stadionu niso mogli verjeti, prizori z navijači so bili čarobni. Množica enih in drugih navijačev je zasedla trge, ulice in že več ur pred tekmo bodrila svoje ljubljence. A stadion Pierre-Mauroy nocoj sameva, vrata na tribune so zaprta. Navijačem ne bo omogočen niti ogled v gostinskih lokalih, ti so namreč zaradi ukrepov zaprti. Celo več, ob 21. uri se je začela policijska ura. Navijači so tako še pred začetkom tekme opravili svoje delo in se vrnili domov.

Obračun na zelenici je sicer pripadel domačim nogometašem, Lille je derbi zgornjega dela lestvice, predvsem pa lokalni obrčaun dobil prepričljivo.

lille navijaci

lille lens

Značke: lille, lens

Članki iz rubrike