martin strel 1 Dobra karma

Ločeni Martin Strel o novi poroki: 'Ni se še ...

lockdown, milano, karantena, prazna ulica Svet24.si

Pri nas razglasitev epidemije in "policijska ura,"...

sarec jansa maske sta pf Reporter.si

Zamaskiranca iz pekla spolitizirala epidemijo: ...

Bojana Beović Svet24.si

Bojana Beović: Po številu novookuženih v ...

20200110-00983419 Necenzurirano

Poraz Aleša Hojsa in zmaga za odstavljenega šefa...

Damjan Murko 2 Odkrito.si

Šokantno! Žgala sta se v gozdu!

Njena.si

Do lepo oblikovane ritke z brezplačnim treningom ...

nu
nu
11 19.09.2020 07:17:41

KAAAAJ??? ZAHOVIĆ kot Roglič in Pogačar?!?! Naravnost NORE BESEDE, da je napadalec MARIBORA...

alesfevzer.com
Morda pa so v Franciji malce pretiravali...

Da sta Primož Roglič in Tadej Pogačar naslednja v vrsti številnih slovenskih športnikov, ki so naši državi naredili največjo možno reklamo, ni nobenega dvoma. Slovenija je zaradi njunih naravnost neverjetnih podvigov na edinstveni dirki Tour de France, ki sodi med najbolj prestižne in kultne dogodke v svetu športa, v zadnjem času deležna neverjetne mednarodne pozornosti. Vsi mediji tega sveta pišejo o "čudežnemu dvojcu" iz "majcene državice", v kateri živi vsega dva milijona ljudi.

Članek o Sloveniji kot čudežni športni deželi je v teh dneh spisala in objavila tudi AFP oziroma mednarodna novinarska agencija Agence France-Presse, ki ima sedež v Parizu. Naslov članka pove marsikaj o vsebini: "Slovenija, majhna nacija na vrhu športa". Potem so bili našteti številni slovenski športni uspehi in predstavljeni največji slovenski športni asi, prav tukaj pa sledi: med njimi je bil tudi – Luka Zahović! Da, napadalec Maribora, da, tisti fant, ki ga Mauro Camoranesi še med 20 nogometašev ni uvrstil na zadnji tekmi, ker je menda trening povedal, da si tega niti ni zaslužil.


"NBA zvezdi Luka Dončić in Goran Dragić, vratar Atletica iz Madrida Jan Oblak, napadalci Luka Zahović (sin najboljšega slovenskega nogometaša v zgodovini Zlatka Zahovića), Josip Iličić in Robert Berić, trener Luka Elsner, skakalec Peter Prevc, smučarka Tina Maze, ki je zdaj v pokoju; seznam je bil dolg, še preden je ’eksplodiral’ kolesarski dvojec," piše AFP. In seveda je čudovito, da nas je pohvalila tudi tako ugledna agencija. Ampak bodimo pošteni: na ta seznam nekateri res ne sodijo. In tudi: kdo drug bi si bolj zaslužil mesto tam...

Članki iz rubrike