testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 18.09.2020 19:09:24

KAAAAJ, tole je NOR RAZLOG, ki Damjanu Boharju ONEMOGOČA IGRANJE za nov klub: En človek je V RUDNIKU ...

Za Damjanom Boharjem je odlična sezona, po kateri je na njegov naslov prišla kopica ponudb.

Govorilo se je o tem, da bi lahko odšel v kakšnega od poljskih velikanov, omenjal se je tudi odhod v Nemčijo, toda na koncu se je izšlo tako, da se je nekdanji član Mure in Maribora vse dogovoril z Osijekom.

V tem hrvaškem klubu so za trenerja angažirali Nenada Bjelico, ki sestavlja res močno ekipo. In prav Damjan Bohar je bil ena izmed njegovih glavnih prioritet tega prestopnega roka. Iz Hrvaške zdaj prihajajo informacije, da sta igralec in klub že vse dogovorjena, Zaglebie Lubin pa bo na račun odškodnine za slovenskega reprezentanta iztržil med 700 in 800 tisoč evrov.



Boharju igranje za nov klub preprečuje papriologija, saj se čakajo papirji iz Poljske. "Vse smo se že dogovorili, a nismo še ničesar podpisali," je o tem dejal Nenad Bjelica, nato pa naravnost šokiral, ko je izpostavil razlog, zaradi katerega so se stvari nepričakovano zavlekle. "To je poseben klub, v katerem mora prestop potrditi kar sedem organov. Mi smo vse skupaj zaključili v petih minutah, oni pa potrebujejo nekaj dni. Upam, da se bo to kmalu rešilo. Potrebujejo ta podpis, pa tisti podpis, pa še enega ... En človek je v rudniku, drugi v podjetju, tretji tam ... Želeli smo, da bi Bohar igral že proti Baslu, a se je zavleklo, za kar krivda ni na naši strani," so zapisali na spletnem portalu Index.hr.

Osijek je v četrtek v kvalifikacijah za ligo Europa na svojem igrišču z 1:2 izgubil z Baslom. V uvodnih štirih krogih hrvaškega prvenstva pa je slavil zgolj enkrat in je zbral štiri točke, kar pomeni, da za vodilnim Dinamom zaostaja že za osem.

Članki iz rubrike