kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 18.09.2020 21:21:59

VELIKO PRESENEČENJE na stadionu Camp Nou: TE PONUDBE ni pričakoval NIHČE!

Profimedia
Dogajanje v Barceloni je še vedno izjemno pestro.

Potem ko se je polegel prah okoli morebitnega odhoda Lionela Messija, se stvari vendarle še niso vrnile v normalo. Ronald Koeman se še vedno želi znebiti nekaterih igralcev in namesto njih pripeljati druge ter sestaviti ekipo po svojem okusu.


No, zdaj pa je na Camp Nou prišla zelo zanimiva ponudba, ki je verjetno ni pričakoval nihče. V glavni vlogi se je znašel Ousmane Dembele, ki si ga v svojih vrstah želi nihče drug kot Jürgen Klopp. Nemec fanta odlično pozna in se zelo dobro zaveda njegove kakovosti, saj je fanta spremljal, ko je ta za Borussio igral v bundeligi. Toda v zadnjem času je imel Francoz ogromno težav s poškodbami, tako da v Barceloni še zdaleč ni upravičil zaupanja.

Nad njim je marsikdo že obupal, a kot kaže so mu v Liverpoolu pripravljeni ponuditi novo priložnost. Po informacijah, ki prihajajo iz Španije so redsi že poslali uradno ponudbo, s katero si želijo Francoza izposoditi do konca sezone. V zameno bi Barci dali določeno odškodnino in bi na svoja pleča prevzeli nogometaševo plačo. Pri tem pa naj bi v ponudbo umestili tudi člen, po katerem jim igralca ne bo potrebno dokončno kupiti. To Kataloncem ni všeč, saj bi veliko raje videli, da bi Dembeleja prodali in s tem v blagajno položili vsaj 80 milijonov evrov. To pa je kar dobrih 60 milijonov manj, kot so leta 2017 zanj odšteli dortmundski Borussii.

Značke: barcelona, messi, prestop

Članki iz rubrike