Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
11 17.09.2020 21:09:35

PA TO JE NEVERJETNO! Poglejte, po kakšnih NEUMNOSTIH je iz Evrope izpadla Olimpija! (video)

Martin Metelko
Olimpija je izpadla.

Nogometaši Olimpije so na tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa izgubili proti klubu iz BiH, Zrinjskem. Po rednem delu je bil izid 2:2, v podaljšku so nogometaši iz BiH zabili še tretji gol na tekmi in se po 120 minutah velike borbe veselili napredovanja v tretji krog kvalifikacij za ligo Europa. 

Prav neverjetno je, na kakšen način so Ljubljančani izpadli. Zmaji so na tekmi dvakrat vodili, po dveh zadetkih z glavo dveh prišlekov v zmajevo gnezdo. Prvi gol na tekmi je v 19. minuti po predložku Caimacova z glavo zabil Đorđe Ivanović (gol si lahko ogledate spodaj, če se vam ne prikaže, ga lahko vidite tudi TUKAJ), toda Zrinjski je v 51. minuti uspel izenačiti preko Bilbije. 

V 81. minuti so Ljubljančani spet vodili, ko je po predložku Matica Finka v polno meril Andres Vombergar (tudi njegov gol lahko vidite spodaj, če se vam ne prikaže, si ga lahko pogledate TUKAJ) in zdelo se je, da bo Olimpija slavila. A kaj, ko je katastrofalno napako v 84. minuti naredil Lyaskov, ki mu je spodrsnilo in nogometaši Zrinjskega so darilo izkoristili ter izid izenačili (napako Olimpijinega branilca lahko vidite spodaj ali TUKAJ). Še pred koncem rednega dela je imel sicer Ivanović izjemno priložnost, da zmajem prinese zmago, ko je sam stekel proti golu Zrinjskega, toda vratar Grbić je njegov strel obranil (priložnost Ivanovića je spodaj, če se vam videposnetek ne prikaže, ga lahko vidite TUKAJ). 

V podaljšku so gostje iz BiH zadeli še tretjič in končali Olimpijino pot v Evropi ... 

Značke: olimpija, zrinjski

Članki iz rubrike