nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
6 18.08.2020 12:45:23

Jim je mar za NOGOMET? Oster udarec po VLADI in njenih ukrepih: kdo bo slovenskim nogometašem povrnil ŠKODO, če bodo ...?

Jurij Kodrun
Predsednik Spinsa je ostro izrazil svoje mnenje.

Trenutno stanje v slovenskem nogometu buri številne duhove. Naj spomnimo: trije slovenski nogometni klubi so morali zaradi okuženih posameznikov v svojih vrstah v dvotedensko karanteno. NZS namreč s pristojnimi organi ni dosegla dogovora, ki ga imajo v večini evropskih držav, da bi karanteno odredili le okuženim, ostali nogometaši pa bi se lahko ob negativnih testih vrnili na treninge.

Tako so Celjani do zadnjega dne trepetali, da ne bi imeli kakšnega okuženega v svojih vrstah, saj bi po trenutnih pravilih morala v karanteno celotna ekipa. Tako še vedno ne trenirajo pri Olimpiji, ki se jim karantena izteče v soboto, 22. avgusta. Prestaviti so morali tekmo 1. kroga tekmovanja, za nameček pa jih le 4 dni po vrnitvi na treninge čaka evropska preizkušnja. 


Na vse skupaj se je ostro odzval predsednik Spinsa Dejan Stefanović, ki se sprašuje: "Bo slovenskim nogometašem, ki jim NIJZ predpisuje popolnoma drugačne ukrepe v obliki popolnih karanten kot povsod drugje, Vlada Republike Slovenije nadomestila škodo, ki jo bodo slovenski klubi utrpeli zaradi predčasnega izpada iz evropskih tekmovanj?"

Članki iz rubrike