evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 18.08.2020 09:10:19

Da bi pobegnili iz SLOVENIJE in tako 'rešili' evropsko tekmo?! CELJANI z odgovorom, ki o tej ekipi pove vse!

Jurij Kodrun
Ponedeljek bi v prvi vrsti moral biti pomemben dan za celjske nogometaše v okviru priprav na jutrišnji dvoboj z Dundalkom. In je bil, a bil je še precej več kot to.

V koronačasih je pač marsikaj drugače, kot smo bili navajeni, in slovenski prvaki so vse do poznega popoldneva z nestrpnostjo pričakovali rezultate testiranj na koronavirus, ki ga zahteva Uefa. Opravili so ga že zjutraj, okrog 17. ure pa je naposled sledilo olajšanje. Vsi izvidi so bili negativni in tako bodo lahko grofi po današnjem kosilu brez zadržkov odpotovali na prizorišče spopada z Irci v Budimpešto.

Medtem ko so grofi čakali na epilog testiranja, je bilo mogoče zaslediti tudi ideje, da bi si v Celju morda lahko omislili trik. Ali prevaro, kakor vam je ljubše. Da bi se torej prvaki k vzhodnim sosedom odpravili prej – za kar ni bilo nikakršnih omejitev – in tam dočakali rezultate testiranja. Po tamkajšnjih zakonih bi morebitni pozitiven igralec v karanteno odšel sam, tekma bi bila normalno na sporedu, z NIJZ pa bi se Celje ukvarjalo ob vrnitvi v Slovenijo.  So v klubskih pisarnah morda res pomislili na to, da bi pobegnili, »emigrirali«? "Ne, nikakor ne. In še enkrat ne!" je bil zelo odločen Branko Veršič. "V zadnjih treh letih smo dokazovali in razkrivali našo transparentnost. Nikoli si ne bi dovolili, da bi mogoče posegli po čem takem. Po zvijači. Povrhu tudi ne bi ničesar rešili, saj nas že prihodnji teden čaka naslednja preizkušnja na mednarodnem prizorišču. Kratkoročno bi mogoče kaj dosegli, srednjeročno bi uničili sami sebe," je sledila argumentirana utemeljitev snovalca kadrovske politike.

VSE O KVALIFIKACIJAH ZA LIGO PRVAKOV SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike