mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 04.08.2020 11:22:22

Kaj se dogaja z vročim prestopom Jana MLAKARJA v Maribor?! Tu so vse najnovejše podrobnosti!

Profimedia
Navijači Maribora se sprašujejo, kakšno je stanje glede prestopa Jana Mlakarja.

Pred dnevi so kolegi v tiskani izdaji Ekipe SN že napovedali, da naj bi se v Maribor vrnil napadalec Jan Mlakar, ki se je v zadnjih sezonah kalil pri angleškem Brightonu. V vijoličastem dresu je odigral 44 tekem in dosegel 17 golov, nakar je Brighton za usluge Jana Mlakarja odštel tri milijone evrov. Kasneje ga je član  premier lige z južne obale Anglije poslal na posojo v Queens Park Rangers in nato še v Wigan, v obeh primerih pa si ni izboril želene minutaže. In popolnoma jasno je, da s svojim statusom ni zadovoljen ob zavedanju, da si še ene takšne sezone ne sme privoščiti. Tudi v luči bližajočega se evropskega prvenstva mladih (U-21) reprezentanc na sončni strani Alp, kjer se želi kapetan izbrane vrste in zelo močan adut selektorja Primoža Glihe razumljivo predstaviti v čim boljši luči.

mlakar
Drago Wernig - TAKA

V okolje, ki ga pozna, in v okolje, ki pozna njega
V tem kakopak svojo računico vidi tudi Brighton. To so tekmovanja, ki lahko nadvse pozitivno vplivajo na tržno vrednost igralca, ki pa seveda mora biti v formi, kar je brez tekmovalnega ritma bolj ali manj misija nemogoče. V Ljudskem vrtu so zaznali priložnost in športni direktor Oliver Bogatinov je krenil v akcijo, da bi se Jan Mlakar s statusom posojenega igralca kluba iz angleške elite vrnil v Maribor. V okolje, ki ga pozna, in v okolje, ki pozna njegove sposobnosti.
Odlični strelec je bil takšni ideji naklonjen, prav tako kot njegov zastopnik Amir Ružnić, nasprotovali ji niso niti vodilni možje Brightona. Vsaj načeloma. In tako so stekli pogovori, za katere se je v prvem trenutku zdelo, da so bržčas zgolj formalnost, a vendarle niso. Na takšni ravni je težko pričakovati, da bi bilo tako, in dejstvo je, da se je vmes vse skupaj malce zataknilo. Pri čem, bržčas ni treba posebej razpredati. Kajpada pri denarju, toda po informacijah Ekipe SN se ni zataknilo v tolikšni meri, da bi posel dokončno padel v vodo. Nikakor ne.

Iz zanesljivega vira so dobili namig, da še vedno obstaja velika verjetnost, da bo otrok Domžal znova zaigral v vijoličasti opravi. Telefonske in vse ostale povezave med Mariborom in Brightonom, ki jih omogoča sodobna tehnologija, so iz dneva v dan pregrete z namenom dokončne uskladitve finančnih podrobnosti posoje. Trenutno stanje naj bi bilo takšno, da bi bilo ob približevanju stališč precejšnje presenečenje, če Jan Mlakar naposled ne bi znova postal del vijoličaste slačilnice. Bojda je le še vprašanje časa, kdaj naj bi se to pripetilo ...

Članki iz rubrike