Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
0 04.08.2020 09:43:57

Koper PRESENETIL z NOVO OKREPITVIJO! Kaj pa MERTELJ, GRUDINA ...?

Nov podpis pogodbe na Bonifiki.

Miran Srebrnič in njegovi varovanci se še naprej zagnano pripravljajo na prihajajoče prvoligaške izzive, medtem so kot člani elite osvojili tudi prvi pokal. V Dekanih so namreč zmagali na turnirju v spomin na Ivana Gregoriča, potem ko v polfinalu niso unovčili prevlade proti Izoli in so sosedskega rivala s 5:4 ugnali po izvajanju enajstmetrovk, nakar so v finalu s 3:0 premagali domačega drugoligaša. V polno so zadeli Žan Žužek, Luka Vekić in Žan Bešir, hkrati je treba dodati, da sta tekmi trajali dvakrat po 25 minut.

Obenem na Bonifiki seveda sestavljajo igralski mozaik za prihodnjo sezono. Kanarčki so potrdili prihod Stefana Stevanovića iz sežanskega Tabora, nov obraz v slačilnici pa je nekoliko presenetljivo tudi Adam Vošnjak, ki je v prejšnji sezoni v dresu velenjskega Rudarja zbral 27 nastopov. V zadnjem času smo ga spoznavali kot branilca, Primorci pa so za 20-letnika 12 mesecev pred iztekom pogodbe odšteli odškodnino z namenom, da bi okrepil konkurenco na položaju zadnjega veznega igralca. To skoraj gotovo pomeni, da ne bo nič s prihodom Roka Grudine, o katerem se je govorilo dokaj na glas, nekateri so prav tako namigovali, da bi se utegnil na Obalo preseliti oziroma vrniti Aleš Mertelj, vendar iz Kopra prihajajo informacije, da z izkušenim vezistom niso navezali stika.

vosnjak tavares gw
Grega Wernig

Sicer pa rumeno-modre v sredo čaka naslednja in do zdaj najbolj zahtevna prijateljska preizkušnja. Udarili se bodo z madžarskim prvakom Ferencvarosem, barve katerega brani tudi slovenski reprezentančni branilec in otrok Kopra Miha Blažić, mrežo Ivana Vargića pa bi lahko ogrožal znani obraz s slovenskega prvoligaškega prizorišča. Klub iz Budimpešte je namreč včeraj uradno naznanil, da je nov član zeleno-belih postal Roko Baturina, ki je v jesenskem delu prejšnje sezone kot posojen igralec zagrebškega Dinama blestel v dresu Brava. Madžari so 20-letnega napadalca hitro opazili in ga privabili v svoje vrste, po nekaterih neuradnih navedbah naj bi hrvaškim prvakom odšteli celo okrog milijon evrov odškodnine. Za igralca, ki je v modri opravi serijskih hrvaških prvakov odigral zgolj 14 minut …

Članki iz rubrike