nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

denar Odkrito.si

10 zanimivosti o denarju

NASLOVNA Odkrito.si

KVIZ TEDNA

nu
nu
0 01.08.2020 08:23:25

Bo Gorica RES KONKURENČNA v prvi ligi?! Predsednik Hari Arčon pravi, da je BIL NAČRT ...

Martin Metelko
Nogometaši Gorice so si na veličasten način priborili napredovanje v prvo ligo.

V Kranju so kar s 5:0 razbili favorizirani Triglav in se zasluženo veselili ekspresnega povratka med elito. Toda to prinaša dodatne skrbi, finančna situacija v klubu ni rožnata, za nameček je do začetka nove sezone ostalo zgolj še 11 dni, tako da ni veliko časa za sestavo ekipe, ki bi se lahko konkurenčno kosala s tekmeci.

Še več, nekaj nosilcev igre bi lahko celo zapustilo moštvo. Največ se govori o tem, da bi odšel Amarachi Osuji, ki je bil prvo ime obračuna s Triglavom. Kaj pa na to pravi predsednik Gorice Hari Arčon? "Poleg tega, da gre za odličnega igralca, je tudi odličen človek. Niti v enem trenutku ni razmišljal o svojem prestopu. Vem, da so ga v zadnjem času veliko oblegali, dogajalo se je marsikaj, dosti je bilo lobiranja, umazanih igric, a je ostal čist v glavi in si zasluži oditi iz Gorice s spoštovanjem ter smo mu lahko hvaležni, podobno kot vsem ostalim." Ali to pomeni, da bo 24-letni nigerijski napadalec dejansko odšel? "Ne, to še ne pomeni, da odhaja, a želim povedati, da si nekaj ključnih igralcev zasluži boljšo priložnost. Predvsem finančno, njihova leta tečejo in človek, ki vlaga, se odreka zaradi nogometa, si zasluži iti naprej."

Prav tako je zanimiv Rok Grudina, oba pa si močno želijo v Kopru. Nič čudnega, če vemo, da je tam trener Miran Srebrnič, ki zelo dobro pozna kakovost obeh igralcev. Če bosta odšla, bo Gorica res močno oslabljena. "Časa je zelo malo, a je bil načrt narejen že pred enim letom, tako da se nič ne bo zgodilo z danes na jutri. Tudi če se ne bi izšlo proti Triglavu, je bil načrt narejen za naprej. Niti malo se ne bojim prihodnosti, verjamem pa, da nam bo v prvi ligi verjetno malo lažje," je optimističen Hari Arčon.

Članki iz rubrike