nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

denar Odkrito.si

10 zanimivosti o denarju

NASLOVNA Odkrito.si

KVIZ TEDNA

nu
nu
1 01.08.2020 01:26:46

ŠOK, STRAH in NEGOTOVOST: Z novim koronavirusom OKUŽEN NOGOMETAŠ slovenskega PRVOLIGAŠA!

Profimedia
Do začetka jubilejne, tridesete sezone domačega nogometnega prvenstva je še enajst dni. Danes pa je iz enega izmed desetih prvoligašev prišla novica, da imajo v igralskem kadru igralca, ki je okužen z novim koronavirusom.

Prvi pozitiven primer v slovenski prvi ligi imajo v Domžalah. Dvakratni prvaki so na klubski spletni strani zapisali, da je "vodstvo kluba vse aktivnosti članskega moštva preventivno odpovedalo do ponedeljka, vsi nogometaši pa morajo naslednje dneve preživeti v samoizolaciji, medtem ko so stiki z zunanjim svetom povsem prepovedani".

Ob tem so dodali, da bosta posledice nepričakovane okužbe z novim koronavirusom občutili tudi selekciji U17 in U19, ki danes ne bosta odpotovali v Zagreb, kjer bi morali igrati prijateljsko tekmo.

“V klubu vse od ponovnega zagona izvajamo številne preventivne ukrepe in ravno to nam je omogočilo, da smo okužbo pri našem igralcu zaznali zelo kmalu, zato smo prepričani, da nam bo širitev okužbe uspelo zajeziti. Pred nadaljevanjem aktivnosti si želimo dodatnih navodil s strani NIJZ, zato bomo čez vikend ustavili vse dejavnosti članske ekipe. V tem času bomo preučili in pripravili dodatne ukrepe, da bi lahko nase delo v skrajšanem času priprav potekalo kar se da normalno, zagotovo pa ima prednost odgovornost do sebe, naših bližnjih in naše okolice,” je ob tem povedal športni direktor Domžal Matej Oražem.

Članki iz rubrike