stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 01.08.2020 01:26:46

ŠOK, STRAH in NEGOTOVOST: Z novim koronavirusom OKUŽEN NOGOMETAŠ slovenskega PRVOLIGAŠA!

Profimedia
Do začetka jubilejne, tridesete sezone domačega nogometnega prvenstva je še enajst dni. Danes pa je iz enega izmed desetih prvoligašev prišla novica, da imajo v igralskem kadru igralca, ki je okužen z novim koronavirusom.

Prvi pozitiven primer v slovenski prvi ligi imajo v Domžalah. Dvakratni prvaki so na klubski spletni strani zapisali, da je "vodstvo kluba vse aktivnosti članskega moštva preventivno odpovedalo do ponedeljka, vsi nogometaši pa morajo naslednje dneve preživeti v samoizolaciji, medtem ko so stiki z zunanjim svetom povsem prepovedani".


Ob tem so dodali, da bosta posledice nepričakovane okužbe z novim koronavirusom občutili tudi selekciji U17 in U19, ki danes ne bosta odpotovali v Zagreb, kjer bi morali igrati prijateljsko tekmo.

“V klubu vse od ponovnega zagona izvajamo številne preventivne ukrepe in ravno to nam je omogočilo, da smo okužbo pri našem igralcu zaznali zelo kmalu, zato smo prepričani, da nam bo širitev okužbe uspelo zajeziti. Pred nadaljevanjem aktivnosti si želimo dodatnih navodil s strani NIJZ, zato bomo čez vikend ustavili vse dejavnosti članske ekipe. V tem času bomo preučili in pripravili dodatne ukrepe, da bi lahko nase delo v skrajšanem času priprav potekalo kar se da normalno, zagotovo pa ima prednost odgovornost do sebe, naših bližnjih in naše okolice,” je ob tem povedal športni direktor Domžal Matej Oražem.

Članki iz rubrike