Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 31.07.2020 18:59:25

ZDAJ NI VEČ DVOMA: Zvezdnik zapušča BAYERN, želi si...

Reuters
Bayern bo po koncu lige prvakov postal brez dolgoletnega nosilca igre.

Španec Thiago Alcantara si želi po sedmih letih zapustiti Bayern. In serijski nemški prvaki so pripravljeni ustreči njegovi želji, seveda, če bodo pri tem deležni primerne odškodnine.


Vezist ima pogodbo s klubom z Allianz Arene še leto dni, pa Bavarci po besedah Karla-Heinza Rummeniggeja pričakujejo primerno odškodnino. Dobro obveščeni Kicker denimo piše o odškodnini med 30 in 40 milijonov evrov. "Kot sem že večkrat dejal, poletne razprodaje ne bo. Vedno bo potrebna določena odškodnina, da bomo igralcu omogočili predčasen odhod," pravi Kalle Rummenigge in dodaja, da se je še nedolgo tega zdelo, da je Thiago pripravljen podaljšati pogodbo. "Toda potem je Salihamidžiću dejal, da si želi poskusiti nekaj novega in to moramo sprejeti."

Razšli se bodo gosposko. "Niti najmanj nisem jezen. Rad ga imam. Mislim, da je odličen nogometaš in tudi pravi karakter. Če si želi novega izziva, je pri 29 letih zadnji čas. Precej težje bo našel klub, ko bo enkrat zakorakal na napačno stran tridesetih," je še dejal Rummenigge, ob njegovih besedah pa so z ušesi zastrigli predvsem na Anfieldu in Etihadu. Jürgen Klopp in Pep Guardiola sta bila vedno občudovalca Thiaga Alcantare. 

Članki iz rubrike