Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ba
ba
5 12.07.2020 13:05:21

Kako se bo Maribor odzval po POLOMU v Sežani? POGOVORILI smo se in ...

Grega Wernig
Ljudski vrt bo v nedeljskem večeru prizorišče štajerskega derbija.

Mariborčani so si na zadnjem gostovanju v Sežani privoščili spodrsljaj iz najhujših nočnih mor. Tabor je bil boljši s kar 4:1, zaostanek za vodilno Olimpijo je zajetnih sedem točk, naslov prvaka je vse bolj oddaljen.

"Upali smo, da bomo do konca prvenstva na minimalni točkovni razliki. Da bo boj povsem odprt. Zdaj smo si zapletli položaj in poslabšali izhodišče, toda nismo obupali," pravi Jasmin Mešanović. "Zgodil se je padec, ki ga je težko opisati. Po dobljenih zadetkih se nismo več mogli vrniti v tekmo. Ni alibija za takšno predstavo in visok poraz, vsi prevzemamo odgovornost. Neverjetno je, kaj se nam dogaja, da smo kaznovani za domala vsako zapravljeno priložnost. Pogovorili smo se, opravili analizo in želimo že na naslednji tekmi pokazati, da je šlo v Sežani za slab dan," dodaja napadalec iz BiH.

Danes v Ljudski vrt prihajajo Celjani. "Imeli smo kratek čas za pripravo, vendar nam je to v prejšnjih ciklih vedno dobro uspelo. Čaka pa nas neugodna ekipa Celja, ki je potrdila, zakaj je povsem enakovredno v boju za naslov prvaka. Imajo veliko dobrih posameznikov, ki imajo vidno vlogo. Ob tem pa so z uspešnim nizom pridobili na samozavesti in so v fazi, ko lahko vidimo, da jim marsikaj uspeva, skoraj vsak uspešen udarec gre v gol. Mnogi so menili, da bodo sčasoma padali, toda Celjani iz tekme v tekmo le še stopnjujejo dobre igre. Maribor je pod večjim pritiskom, na vsaki tekmi mora zmagati in se težko sprejemajo neuspehi, oni pa igrajo neobremenjeno in so glede na trenutno stanje v psihološki prednosti. To pa pred našim obračunom nič ne pomeni. Imamo dolgo klop in v Ljudskem vrtu smo vedno favoriti," je še povedal Jasmin Mešanović.

Članki iz rubrike